Gün Haber

Mum

Akla hayale sığmayacak çeşitliliğe sahip olan mumlar birer tasarım harikası olarak karşımıza çıkmaktadır.
ABONE OL
Abone Ol
Mum
Haberler / GÜN'ün ürünü
9 Kasım 2020 Pazartesi 17:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Mum

Dekoratif olarak kullanılmaya başladığından beri aydınlatma amacını geride bırakan mum çeşitleri her geçen gün yepyeni tasarımlarla karşımıza çıkmaktadır. Tamamen doğal olarak üretildiklerinden çevreye zararlı değillerdir ve çok temiz bir şekilde yanarlar. Uzun ömürlülerdir. Dekoratif ürünler kategorisinde ilk başlarda tercih edilen ürünlerdir. Her ortama uyum sağlayacak şekilde çeşit ve renklere sahiptirler. Farklı aromaları ile ortama çok hoş bir koku yayarlar. Romantikliğin simgesidirler. Farklı boyda ve farklı desenlerde olan ürünlerin bitkisel olanları da mevuttur.

Dekoratif Mum Çeşitleri

Klasik tasarım ve modellerin yanı sıra oldukça özel tasarıma sahip mum çeşitleri bulunmaktadır. İç mekânlarda harikalar yaratırken bahçe dekorasyonunda da ön sıralarda yer almaktadırlar. Uzak doğu serisi sizi alıp başka diyarlara götürürken, Anadolu uygarlıkları serisi sizi tarihin içerisinde hoş bir gezintiye çıkaracaktır. Ahşabın büyülü güzelliği ve doğallığı ile birleşerek sizi sakinleştirecektir. Eğer alışılmışın dışında farklı tasarımlar arıyorsanız muhakkak https://www.taymum.com.tr/ sayfasını ziyaret edin.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber