Gün Haber

Travel Sistem Bebek Arabası Kullanımı Nasıl Olur?

Travel sistem bebek arabası modelleri oldukça kullanışlı ürünler olduğu için tercih edilirler. Bebek doğduktan sonra 15 kg kadar taşıma kapasitesi vardır.
ABONE OL
Abone Ol
Travel Sistem Bebek Arabası Kullanımı Nasıl Olur?
Haberler / GÜN'ün ürünü
27 Ekim 2020 Salı 14:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bu ürünler çok fonksiyonlu olduğu için travel sistem bebek arabası yeni doğumdan itibaren uzun bir süre kullanılmaktadır. Travel sistem bebek arabası Ana kucağı, oto koltuğu ve portbebe fonksiyonlarının bir araya gelmesiyle oluşmaktadır.

Travel Sistem Bebek Arabası Özellikleri

Doğumdan sonra 15kg kadar kullanılabilir, farklı yatış pozisyonlarına geçiyor olması, çift yönlü kullanım özelliği olması kullanımını kolay hale getirir. Aynı zamanda taşıma kolunun farklı kademelerde kullanılması, doğumdan sonra ana kucağı olarak kullanılması ve sonrasında portbebe olarak kullanılması travel sistem bebek arabası modellerini tercih edilir hale getirir.

Travel Sistem Bebek Arabası Fiyatları

Bu ürünler kalitesine, markasına ve ürün özelliklerine göre değişmektedir. Her markanın kendine özgü özellikleri olabilmektedir. Fakat travel sistem bebek arabası kullanım açısından birbirinden rahat olabilir.

Travel Sistem Bebek Arabası Renkleri

Hemen hemen her rengini bulabilmeniz mümkündür. Siyah, gri, mor ve bordo gibi birçok renk seçenekleri bulunmaktadır. Sizlerde bebek arabası için https://www.pegperegoshop.com.tr/travel-sistem-bebek-arabalari sitesini ziyaret edebilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber