Gün Haber

Dermokozmetik Nedir?

Tıp ve kozmetik alanlarının bir araya gelmesi ve tıbbi olarak eşsiz ve sağlıklı kozmetik ürünler üreten alana dermatoloji denilmektedir. Dolayısıyla ortaya çıkan ürünler ise “dermokozmetik ürünler” olarak nitelendirilmektedir.
ABONE OL
Abone Ol
Dermokozmetik Nedir?
Haberler / GÜN'ün ürünü
28 Ekim 2020 Çarşamba 13:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bu ürünler genel olarak cildinizi korumayı, cilt problemlerini gidermeyi ve cildin yaşlanmasını önlemek gibi pek çok özelliği içerisinde barındırmaktadır. Dermokozmetik ürünleri losyon, maske, krem, pomad, temizleme jeli olmak üzere pek çok farklı biçimde karşımıza çıkabilir.

Dermokozmetik ürünleri cilt bakımı dışında vücut ve saçlar için de üretilmektedir. Dolayısıyla bu ürünler her cilt, vücut ve saç tipine özel bir biçimde üretildiği için, bu ürünleri alırken mutlaka kendi cilt tipinize uygun olan ürünleri tercih etmelisiniz.

Neden Dermokozmetik Ürünleri Tercih Etmelisiniz?

Kozmetik ürünlerden ziyade dermokozmetik ürünleri tercih etmeniz gerekmesinin en önemli sebebi bu ürünleri farklı cilt tiplerine özel olarak üretilmesinin yanı sıra klinik testlere tabii tutulmasıdır. Bunun yanı sıra bir diğer sebep ise bu ürünler daha hafif renk, koku ve koruyu madde içerirken kozmetik ürünler ise daha fazla yapay ve yoğun renk, koku ve koruyu madde içermektedir. Bunun yanı sıra bu ürünlerde kullanılan hammaddeler daha sıkı kurallara bağlı olarak seçilirken kozmetik ürünlerde ise bu süreç daha serbest olmaktadır. Bu sebeple bu ürünler kozmetik ürünlere nazaran daha sağlıklı ve güvenilir olmasının yanı sıra kullanılması halinde daha iyi sonuç vermektedir.

Siz de tüm dermokozmetik ürünler için https://www.welldermo.com adresini ziyaret edebilir ve ürünleri detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber