Gün Haber

Minder Budur Minder Sektöründe Yükselen Bir Marka

Minder dünyası da diğer pek çok sektörün olduğu gibi çok ciddi anlamda rekabetin yaşandığı bir sektör. Gün geçmiyor ki yeni bir marka piyasaya çıkmasın ama öyle markalar da var ki açık ara öne çıkıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Minder Budur Minder Sektöründe Yükselen Bir Marka
Haberler / GÜN'ün ürünü
2 Kasım 2020 Pazartesi 09:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sürekli olarak yükselişe geçiyor. İş de o markalardan bir tanesi de Minder Budur. MB Tekstil tarafından üretilen ev tekstil ürünleri ve özellikle de minderleri sektörde çıtayı bir hayli yükseltiyor. Bu durum ülkemizin bu alanda açık bir biçimde öne çıkmasını sağlarken, son yıllarda yaşanan tekstil sektöründe düşüşün bir nebze de olsa yükselişe geçmesini sağlıyor.

Alanında Öncü ve Lider

 MB Tekstil’in tarihçesine bakıldığında şunları söylemek mümkün: İstanbul kentinde 1992 yılında ev tekstil üretimi ile piyasaya giren marka 2000 senesinden itibaren alanında tam bir uzmanlık ve bilgi gerektiren minder işine giriyor.Firma  bugün Minder Budur adı ile çok farklı beklentilere hitap eden birbirinden güzel, kaliteden ödün verilmemiş yıllarca kullanılacak olan minderler üretiyor.

Minder Budur markasında yok yok bile denilebilir. Öncelikli olarak özellikle evlerinde şark köşesi yapanların ya da minderde oturmanın keyfini yaşamak isteyenler için çok değişik, çok özel düz ya da desenli minderler üretiyor. Bir yerlerde gözünüze çarpan minder olursa onun Minder Budur olacağı kesin.

Markanın arz talep meselesine bağlı olarak piyasaya sunduğu bir diğer ürün yine minder kategorisinde ve sandalyelerin olmazsa olmazı sandalye minderleri. Müşteriye özel olanlar olduğu gibi standart üretimleri de markanın bulunuyor.

Kırlent denilince burada da her zevke hitap eden çok değişik kırlentler iç ve dış mekan kullanımları için özel olarak üretiliyor.

Palet oturma grupları için özel üretilen minderler, balkonların vazgeçilmezi olan salıncaklar için sandalye minderleri, dış mekanlarda kullanılan oturma grupları için özel üretilen oturma grubu minderi,  teak sandalyeler için özel üretim minderler ve yine rattan tipi sandalyeler için üretilen sandalye minderleri de markanın ürün gamında yer alan diğer minder türlerş.

Beylikdüzü’nde olan fabrikasında ilgili standartlara göre kaliteden ödün vermeden üretim yapan sadece iç piyasaya değil dış piyasa için de üretim yapan ve sektöründe hızla yükselmeye devam eden kalitesi ile fark atan bir marka Minder Budur.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber