Gün Haber

Isınma Anlayışınızı VatanPor İle Değiştirin

Bir evin sahip olabileceği en iyi ısıtma sistemi, orada olduğunu fark etmediğiniz sistemdir. Gece sessizlikte borularından ses gelen radyatör yok.
ABONE OL
Abone Ol
Isınma Anlayışınızı VatanPor İle Değiştirin
Haberler / GÜN'ün ürünü
2 Kasım 2020 Pazartesi 12:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kalkışa hazırlanan bir jet gibi vızıltı sesi yok. Alerji olma riski olmadan, toz fışkırtan kanal sistemi yok. Tam istediğiniz yerde sadece eşit bir ısı veren ve sizi bir battaniye kadar iyi ısıtan bir sisteme ne dersiniz?

VatanPor, müşteri memnuniyeti odaklı çalışan deneyimli ekibiyle, müşterilerinin yerden ısıtma sistemleri ile ilgili yerden ısıtma straforu ve yerden ısıtma köpüğü gibi özel ihtiyaçlarını karşılamak için kurulmuş bir firmadır. Türkiye’de yerden ısıtma sistemlerinde yenilikçi, birinci sınıf sistemleri hem tasarlayan ve uygulayan firma olarak ön plandadır.

Vatanpor yerden ısıtma sistemleri sektöründeki amacı, müşterilerine en verimli yerden ısıtma sistemlerini başta yerden ısıtma straforu ve yerden ısıtma köpüğü olmak üzere en kaliteli ürünlerle ulaşmasını sağlamak ve konforlarının en düzeye taşınmasına katkıda bulunmak olarak belirlemiştir.

Yerden ısıtma sistemlerimiz ve yerden ısıtma köpüğü ve yerden ısıtma straforu gibi aksesuarlarımız, hem yeni inşa edilen hem de yenileme projeleri için enerji açısından verimli sıcaklık sağlar, gerçek kullanım kolaylığı ve sorunsuz bir kurulum sunar. Bizimle aynı kalite standartlarını karşılayan dünya lideri markalarla çalışıyoruz.

Yerden Isıtma Sistemleri Ne Kadar İyi Çalışıyor?

"Gerçekten görünmez" ancak varlığından emin olarak ısınmanın yolu yerden ısıtma sistemlerinden geçer. Yerden ısıtma sistemi, estetikten daha fazlasına sahiptir. Aynı zamanda bir evi ısıtmanın oldukça verimli bir yoludur ve enerji maliyetlerini düşürdüğü için konforu artırır. Konforu arttıran bir başka anekdotta yerden ısıtma straforu veya yerden ısıtma köpüğü kullanımıdır.

Yerden ısıtma sisteminin kurulumunda, sıcaklık, sıcak su tüpleri veya zeminin altına gömülü elektrik kabloları ile sağlanır. Görünmez termal radyasyon dalgaları aşağıdan yükseldikçe, çarptıkları her nesneyi ısıtırlar ve bu da yakalanan ısıyı sırayla yayarlar. Hava sıcaklığı nispeten sabit kalsa da, çevredeki yüzeyler vücudunuzdan sıcaklık çalmadığı için rahat edersiniz. Sistemde kullanılan yerden ısıtma köpüğü veya yerden ısıtma straforu da sistemin daha da verimini yükselttiği için daha uzun yıllar kullanmanız söz konusudur.

Döşeme Tipleri ve Yerden Isıtma

Isıtmak istediğiniz zemin tipi, mühendis ekibimizin ücretsiz, özel planınızda size teklif vereceği ısıtma sistemi üzerinde büyük bir etkiye sahip olacaktır. Bunun nedeni, her katın farklı malzemelerden yapılması ve benzersiz inşaat yöntemlerine sahip olmasıdır. Örneğin, karo zeminlerin, karoyu alt zemine yapıştıran aynı ince set veya kendiliğinden yayılan çimentoya gömülü bir ısıtma sistemi ile eşleştirilmesi gerekir. Öte yandan, yüzer ahşap zeminler, bu uygulama için tasarlanmış yapıştırıcı içermeyen bir yerden ısıtma straforu ya da yerden ısıtma köpüğügerektirir. Geniş ürün portföyümüz ve sektördeki onlarca yıllık deneyimimiz sayesinde, projeniz için doğru ısıtmalı zemin sistemini belirleyebileceğiz.

Son yıllarda, yerden ısıtma ile eşleştirme için en hızlı büyüyen döşeme türlerinden ikisi vinil (özellikle Lüks Vinil Karo) ve ahşap (büyük ölçüde çivilenmiş parke) olmuştur. Banyolar ve mutfaklar, yerden ısıtma için en popüler iki odadır. Yerden ısıtma straforu ya da yerden ısıtma köpüğü ile desteklenen yerden ısıtma sistemleri tüm seçimlerinizde yerden ısıtma sisteminizden daha fazla randıman almanızı sağlar.

İster tüm evinizi, ister oda oda yerden ısıtma sistemi yaptırmak istiyor olun, Vatanpor’un uzman ve deneyimli ekibi ile mutlaka irtibata geçin. Vatanpor.com, size ve ailenize sağlıklı, konforlu ve ekonomik çözümler için çalışacaktır.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber