Gün Haber

JBL Hoparlör

Öncelikle müzik severlerin tercihi olan JBL hoparlör modelleri yüksek kaliteli ses deneyimi arzulayan herkese hitap ediyor.
ABONE OL
Abone Ol
JBL Hoparlör
Haberler / GÜN'ün ürünü
28 Ekim 2020 Çarşamba 13:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çok çeşitli modeller sayesinde herkes ihtiyaçlarına uygun olan ürünleri bulabiliyor. Bireysel kullanıcılar ergonomik, şık ve minimal ürünler revaçta iken profesyoneller için daha kompleks ve ağır ürünler sunulmaktadır. Her kullanıcı yaşamak istediği deneyim ve ihtiyaçlarına göre seçi yapabilecektir.

Kablosuz Bağlantı

Yeni nesil teknoloji sayesinde temel ürünler kadar yan ürünlere olan ihtiyaçlar da artıyor. Hoparlör de bu teknolojilerin başında geliyor. Çünkü telefon, tablet, bilgisayar, TV ya da oyun konsolu gibi tüm cihazların tamamlayıcı bir parçasıdır.

JBL hoparlör modelleri tüm bu cihazlara uyum sağlar. Kablosuz bağlantı özelliği rahat bir kullanım sunar. Bluetooth üzerinden bağlantı sağlandığı için bluetooth bulunan bütün cihazlarla kullanımı mümkündür. Bir kez eşleştirme sağladığınız cihazları hatırlayacak ve hızlı bir şekilde bağlantı kuracaktır.

Şarjlı olan hoparlörler sayesinde priz arama derdi de olmayacak. Bir kez şarj ettiğiniz ürünü birkaç gün rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yeniden şarj ederek uzun yıllar kullanmanız mümkündür. Eğer hoparlör ihtiyacınız var ancak şarjınız yoksa bu durumda da kablolu olarak kullanmaya devam edebilirsiniz. JBL hoparlör size süresiz sınırsız kullanım alanı sunar.

10 saate kadar kesintisiz olarak kullanma, aynı anda birden fazla cihaz bağlama, su geçirmezlik, bar soundbar performansları gibi pek çok özellik bu cihazlarda mevcuttur.

Siz de tüm JBL hoparlör ürünlerine https://www.desibela.com/jbl-hoparlorler adresinden erişebilir ve ürünleri inceleyebilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber