Gün Haber

Hamile yengesini öldürdü

TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy İlçesine bağlı Karaağaç Beldesi'nde 19 yaşındaki Erhan Alkan, tartıştığı 1 aylık hamile olan ağabeyinin eşi 25 yaşındaki Hatice Alkan'ı bıçaklayarak öldürdü.
ABONE OL
Abone Ol
Hamile yengesini öldürdü
Haberler / Türkiye
5 Ocak 2012 Perşembe 23:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Olay, Karaağaç Beldesinde saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Ağabeyi 27 yaşındaki Ahmet Alkan'ın evinde kalan Erhan Alkan, evde yengesiyle birlikte yalnız olduğu sırada, henüz bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Erhan Alkan mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile 1 aylık hamile olan yengesini vucudunun 7 ayrı yerinden bıçakladıktan sonra evden kaçtı. Cinayet zanlısı daha sonra jandarmaya giderek teslim oldu.

Fabrikada işçi olarak çalışan Ahmet Alkan, eve geldiğinde eşini yerde kanlar içinde görünce hemen özel araçla Özel Çerkezköy Hastanesi’ne götürdü. Burada Hatice Alkan’ın öldüğü belirlendi. Cenaze ise otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Jandarmanın cinayet ile ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Şaban KARDEŞ/ ÇERKEZKÖY (Tekirdağ),(DHA) -

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber