Gün Haber

Yiğit Bulut'un yeni kanalı belli oldu

Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevine son verilen Yiğit Bulut'a bir tv kanalından teklif geldi. Bulut, bir aksilik olmazsa yeni görevine yakında başlıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Yiğit Bulut'un yeni kanalı belli oldu
Haberler / Türkiye
5 Ocak 2012 Perşembe 19:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Beyaz TV Koordinatörü Osman Gökçek'le görüşen Yiğit Bulut'un tekliften büyük memnuniyet duyduğu ve kabul edeceği konuşuluyor. Haber dairesi başkanlığı için adı geçen Yiğit Bulut'un Sansürsüz isimli tartışma programının yanısıra Beyaz Ana Haber'i de sunabileceği bilgisi geldi. Osman Gökçek'in yarın konuyla ilgili açıklama yapacağı belirtildi.
Yiğit Bulut'un anchorman olarak her akşam ekranda olabileceği gelen bilgiler arasında.

Ciner Medya Grup Başkanı Kenan Tekdağ gelişmeyi mail yoluyla şöyle duyurmuştu:
Grubumuz İcra Kurulunda alınan karar gereğince, 2012 yılından itibaren Haberturk Televizyonumuzda yeni bir organizasyon modeli uygulamaya konulacağından, Haberturk Televizyonumuzda Genel Yayın Yönetmenliği kadrosu kaldırılmış bulunmaktadır.
Bu sebeple, Televizyonumuzda 2 yıldan beri Genel Yayın Yönetmenliği görevini başarıyla yürütmekte olan değerli arkadaşımız Sn. Yiğit Bulut'a yürüttüğü çalışmalar için teşekkür eder, bundan sonraki iş ve görevlerinde başarılar dilerim.
 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber