Gün Haber

Elmas Takıları

Elmas, kadınların en çok tercih ettiği değerli taşlardan biridir
ABONE OL
Abone Ol
Elmas Takıları
Haberler / GÜN'ün ürünü
26 Kasım 2020 Perşembe 11:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Elmas yüzükler, elmas kolyeler, elmak bileklikler hem günlük hayatta hem de gece kıyafetlerine sağladığı uyumla kadınlar tarafından en çok tercih edilen taşlardır. Sadece aksesuar olarak kullanılmayan aksesuar aynı zamanda alternatif tıp tedavilerinde de kullanılan bir madendir. Yüksek ısı ve radyasyonla usta bir işleme sonucu elde edilen bu maden fiyat olarak da madenler arasında ilk sırada yer almaktadır.

Elmas Ölçü Birimi Nedir?

Elmasın ölçü birimi karattır. Arapça kökenli olan bu birimin kullanılmasının nedeni 1 gramdan daha düşük olmasıdır ve 1 karat 200 miligram’a eşittir. En önemli özelliği dayanıklıdır. Hatta elmas diğer maden taşlarının da kesilmesi için kullanılmaktadır.

Elmas Takı Modelleri Nelerdir?

Dünyanın en değerli madenlerinden biri olan elmas işlem gördükten sonra en çok takı ürünlerinde kullanılır. Kadınlar için elmas taşlı yüzükler özellikle özel gün hediyeleri için vazgeçilmez bir seçenektir. Elmas yüzüklerin yanı sıra kolye, küpe ve bilekliklerde de kullanılır. Sizde en şık elmas takıları https://www.pirlantamerkezi.com/elmas-urunler adresinden alabilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber