Gün Haber

Buca Kombi Servisi

Doğalgaz kullanımı tüm dünyada yaygın olarak yapılmaya başlamış ortalama olarak ülkemizde kullanılmaya başlama süresi de çoktan otuz yılı geçmiş durumdadır. Ülkemizde aktif olarak kullanılan doğalgaz nedeni ile kombiler de aktif olarak kullanılmaya başlanmıştır.
ABONE OL
Abone Ol
Buca Kombi Servisi
Haberler / GÜN'ün ürünü
5 Ekim 2019 Cumartesi 09:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kombiler insan yaşamını kolaylaştırmak için üretilmiş olan tüm yaşam alanlarını ısıtmayı sağlayan cihazlardır. Kış aylarında tüm yaşam alanlarını ısıtmak için kullanılan bu cihazlar yıl boyunca da sıcak su sağlayıcısı olarak kullanılır. Kombilerin kullanımı diğer beyaz eşyalara benzememektedir. Kombi arızaları oluştuğunda diğer beyaz eşyalara nazaran biraz daha tehlikeli oluşabilir. Bunun nedeni kombilerin elektrik su ve gaz ile çalışmasıdır. Buca Kombi Servisi olarak kombilerde görülen bir takım arızaların kalorifer peteklerinin iç kısmına biriken toz nedeni ile de olduğunu söyleyebiliriz. Bu nedenden kombi bakımı oldukça önemli ve kombi bakımı yapılırken, kalorifer peteklerinin temizliğinin yapılması da bir hayli değerlidir. Kalorifer peteklerinin temizlenmesi ve kombinin bakımının yapılması kombinin ısı için çalıştırıldığında çok daha iyi bir şekilde ısı vermesini sağlayabilmektedir. 

Kombi Arızaları Nelerdir?

Buca Kombi Servisi olarak kombi arızalarının genellikle kombilerin bakımsız olarak kullanılması nedeni ile oluştuğunu söyleyebiliriz. Kombilerin düzenli olarak bakımları gerçekleştirildiğinde kombiler arıza yapmadan uzun bir süre kullanılabilir. Kombi arızaları çeşitleri; kombilerin hiçbir şekilde çalışmaması, kombilerin patlamalı yanması, kombilerin pilot kısmının çalışmaması, kombilerin su kaçırması, kombinin fan motorunun arıza yapması, radyatörlerde tıkalı olan borular nedeni ile kaloriferlerin ısınmaması ve bir çok çeşitte arıza ile kombi arızalarının görülmesi muhtemeldir. Buca Kombi Servisi olarak kombilere tarafımızca yapılan bakımlar sonrasında yukarıda saymış olduğumuz tüm arızaların kombilerde görülme ihtimali düşmektedir. Kombi arızalarına engel olmak için her yıl kombi bakımı yaptırılması gerektiği gibi, mutlaka her yıl kombiye bağlı olarak çalışan kalorifer peteklerinin de itina ile temizlenmesi gereklidir. Kombi peteklerinin temizlenmesi gerektiğinin nedeni kombilere bağlı olarak çalışan kalorifer peteklerinin her yıl iç kısmında ısıyı dışarıya veremeyecek kadar engellendiği görülmektedir. Engellenen kombi ısısı hem kombinin kendisine zarar verir, hem de kalorifer peteklerinin çok iyi derecede ısıtmamasına neden olabilir. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber