Gün Haber

Gillette Fusion Markası

1900 yılında, kullan – at bıçak kullanımının ortaya çıkması ile başlayan markanın serüveni, 100 yılı aşkın süre kullanılıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Gillette Fusion Markası
Haberler / GÜN'ün ürünü
30 Eylül 2019 Pazartesi 14:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye’de ve dünyada erkek ve kadınlar tarafından en çok tercih edilen marka olarak öne çıkmaktadır. Kalitesi ve özelliği ile son derece rahat ve konforlu tıraş imkanı sunacak özelliklere sahip ürün ağına sahiptir: Teknolojiyi ürünlerine her daim yansıtması ile günümüzde cilde zarar vermeyecek ve cildin rahat etmesini sağlayacak ürünlere sahip olmuştur. Siz de Gillette Fusion markasına ait ürünleri internetin gücünü kullanarak satın alabilirsiniz. Satın aldığınız ürünlerin kullanım amacına göre farklı çeşitleri bulunuyor. Bu ürünleri siz de satın almak istediğinizde bu konuda Gillette Fusion ürün ağı için internetten kurumsal adreslere göz atabilirsiniz.

Gillette Fusion Kaliteli Ürünler Sunuyor

Erkeklerin büyük bir bölümü her gün sakal tıraşı olmak için markanın ürünlerini tercih ediyor. Bununla birlikte kadınlarda istenmeyen tüylere yönelik pratik çözümler için Gillette Fusion markasının ürünlerini tercih ediyor. Çeşitli ürün seçeneklerine siz de internetten sahip olmak isterseniz, bu konuda kurumsal adreslerden biri olarak öne çıkan https://www.cosmetica.com.tr/gillette/ sitesine göz atabilirsiniz.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber