Gün Haber

Vichy Dercos

Saç bakımı, tüm kadın ve erkeklerin en hassas olduğu noktalardan biridir.
ABONE OL
Abone Ol
Vichy Dercos
Haberler / GÜN'ün ürünü
30 Eylül 2019 Pazartesi 14:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Saçların ipeksi görünmesi, dökülmemesi ve kepeklenmemesi için birçok ürün denenir. Bu ürünlerin saç bakımı için özel olarak formüle edilmesi gerekmektedir. Vichy sizlere, her biri ayrı bir ihtiyacı hedefleyen özel bir şampuan serisi sunmaktadır. Bu ürünler saçlarınızı arındırır, besler, temizler, yoğunlaştırır, canlandırır, kepeğe ve dökülmelere karşı savaşır. Özellikle hassas saç derisi için geliştirilmiş olan ürünlerden Dercos şampuan serisi etkinliği, toleransı, kullanım kolaylığını ve daha güzel görünümlü saçları bir araya getirmektedir.

Vichy Dercos Ürünleri

Vichy laboratuvarlarında geliştirilen Dercos ürünleri, formüllerindeki hammaddelerle hem sağlıklı bir bakım sağlar hem de sorunları çözmeye yardımcı olur. Vichy Dercos Saç Dökülmesine Karşı Şampuan;  dökülmeyi önlemeye çalışırken saç diplerini de kirden arındırır. Ayrıca sık kullanıma uygun olan yapısıyla her gün kullanabilirsiniz. Vichy Dercos Kepek Karşıtı Şampuan; yanlış ürün kullanımı, mevsim geçişi gibi durumlarda oluşan kepekli saçlarda kullanılabilir. Saçlarınızı temizleyerek, kepeği en aza indirmeyi amaçlamaktadır. Vİchy Dercos Densi-Solution Losion; içeriğindeki güçlü antioksidanlar ve saç tellerini beslemeyece yardımcı formulü sayesinde sayesinde, saçlarınıza derinlemesine bakım yaparak daha güzel görünen saçlara kavuşmanızı hedefler. Günden güne daha güçlü, daha kalın ve hacimli saçlar için formüle edilmiştir. Vichy Dercos Aminexil Clinical-5; yeni oluşmaya başlayan ya da önceden oluşmuş dökülme sorununa karşı oldukça etkilidir. Hipoalerjenik formulü, kliniklerce test edlimiştir. Bunun gibi birçok Vichy Dercos serisi ürünü, sizlerin saçlarının daha ipeksi, kepeksiz ve dökülmeyen, sağlıklı saçlar olmaları için özel olarak üretilmektedir. Ayrıca klinik testlerinden geçirilerek sizlerin güvenini kazanmaktadır. Paraben içermezler.

Vichy Dercos Ürünleri Kullanımı

Saç dökülmelerine karşı olanlar sık kullanıma uygundur. Kepek karşıtı olanları; ilk kullanımda saçınıza uyguladıktan sonra 2 dakika bekletin ve durulayın. Devam eden kullanımlarda masaj yaparak uygulayın.  Gözler ve tahriş olmuş cilt temasında bol su ile yıkayın. Görüldüğü üzere Vcihy Dercos ürünleri, saç derisini daha iyi anlamaya çalışarak, dermatolojik testlerden geçirdiği ürünleri sizin memnuniyetinize sunar. Vichy Dercos ürünlerine ulaşmak için https://www.recete.com/vichy-dercos-shampoo-anti-dandruff-200ml-kepege-karsi-etkili-bakim-sampuani-hassas-saclar-icin/ sitesine başvurabilirsiniz.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber