Gün Haber

CHP'li kadın başkan görevinden istifa etti

CHP Kumluca Kolları Başkanı Derya Arıkan, sosyal medya hesabından görevi bıraktığını açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
CHP'li kadın başkan görevinden istifa etti
Haberler / Siyaset
9 Temmuz 2021 Cuma 11:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya'da Kumluca'da CHP belediyeyi kazanmasına rağmen sular durulmuyor. Kumluca güreşleri, Elmalı gezisi gibi belediyenin düzenlediği organizasyonlara davet edilmediği iddia edilen Derya Arıkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımıyla yaklaşık 2 yıldır sürdürdüğü Kadın Kolları Başkanlığı'ndan istifa ettiğini duyurdu.

Kendisine yönelik yapılan haksızlıklardan ötürü kişisel kırgınlıklarını da dile getiren Arıkan, "Görevimi devam ettirdiğim süre içerisinde var gücümle elimden geldiğince partim için gayret içerisindeydim. Bir kadın olarak, üye kaydı yaptırmaktan tutun Kumluca ilçemizde ki kadınlara ulaşabilmek adına elimden geleni yaptım. Bundan sonra ki süreçte de CHP kimliğimi aynı gurur ve heyecanla taşımaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 9 Temmuz 2021 Cuma 14:12
Kumluca'da Chp de sular bir türlü durulmuyor.Orada bir sorun var,Belediye Başkanından mı veya örgütlerden mi bir türlü düzelemedi.Sürekli sorun yansıyor.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber