Gün Haber

Böcek'in istemediği eski vekili imar komisyonuna girdi

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in koronavirüs tedavisi sırasında başkanvekilliği görevini yürüten, Genel Sekreter Cansel Tuncer ile yaşadığı 'yetki krizi'yle gündeme gelen Mehmet Hacıarifoğlu, dün gerçekleştirilen mecliste imar komisyonuna girdi.
ABONE OL
Abone Ol
Böcek'in istemediği eski vekili imar komisyonuna girdi
Haberler / Siyaset
13 Nisan 2021 Salı 16:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Meclis'teki seçimlerde başkanvekilliğine AK Partili Abdurrahman Yılmaz getirilirken, Hacıarifoğlu ise İmar ve Bayındırlık Komisyonu'nda yer aldı.

Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek'in koronavirüs tedavisi sırasında, başkanvekilliği görevini yürüten Mehmet Hacıarifoğlu ile Genel Sekreter Cansel Tuncer arasında 'yetki krizi' yaşandı. Bunun üzerine Başkan Böcek adına elektronik imzalı yazıda, başkanvekilliği görevinin Hacıarifoğlu'ndan alınıp 10 gün süreyle meclis üyesi Oktay Başaran'ın, ardından Başkan Böcek dönünceye kadar meclis üyesi Büşra Özdemir'in bu görevi yürüteceği kaydedildi. Başkan Böcek'in hastanedeki tedavisi nedeniyle raporlu sayılmasından kaynaklı başkanvekilliği görev değişimi kararı yürürlüğe girmedi. 

Koronavirüs tedavisinin ardından 251 gün sonra meclise gelen Başkan Böcek, dün yapılan Nisan ayı Meclis Toplantısı'na katılarak meclis başkanlığını yürüttü. Mecliste gizli oylama usulüyle meclis başkan vekilleri, meclis divan katip üyeleri, encümen ve komisyon üyeleri için seçim yapıldı. CHP Deniz Filiz'i, AK Parti ve MHP Grubu ise Abdurrahman Yılmaz'ı aday gösterdi. 101 oyun 48'ini alan AK Parti'li Abdurrahman Yılmaz başkanvekilliğine seçildi. Mehmet Hacıarifoğlu ise İmar ve Bayındırlık Komisyonu'nda yer aldı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Şikayet, rant, işportacılar
 13 Haziran 2021 Pazar 16:49
Sayın yazarım, Antalya nın en ıslek caddeleri işportacılar ile dolmuş durumda. Mark antalya nın köşesinde acente oldugunu ıddaa edenler yol kenarına gelısıguzel stantlar kurmus ve kacak ruhsatsız ıs yapıyorlar. Yine o köşede balonu, dilenci, ayakkabısı, vb bir dünya kişi var. Isıklar ataturk caddesi boyunca da yıne aynı seyler geçerli. Taksıcıler kaldırımları kose baslarını heryer gasp edılmıs durumda. Neden kımse bu yanlıs gıdısat dur demez. 3 taksı park yerı varken 20 aracı kaldırıma yol kenarlarına park e dıyorlar. Ve taksıcilerin otobus dolmus servısler denetlenmelıdır. Araçlarda standart dısı ısıklandır ses sıstemlerı vs ler var taverna gıbı gezıyor lar. Bası bos denetım sız sokaklar. Lutfen bunlara dur deyın... Denetım yapın polıs ıle zabıtası ıle vergı memurları ıle.
 taş
 14 Nisan 2021 Çarşamba 09:40
Komisyona girse ne olacak girmese ne olacak.Aslında girmeyerek 2024 de yapılacak seçimlerde Büyükşehir adayı olmak için çalışmalara başlamalıydı.Kısa dönemde olsa vekalet döneminde kurumsal bir çalışma içerisinde olduğu görüldü.Düşüncelerini tekrar gözden geçirmeli ve ciddi ciddi bu konuya eğilmelidir,biliyorsunuz Antalya'da çapsız şeytan siyasilerden geçilmiyor.İşini yapacak kişilere çok ihtiyaç var.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber