Gün Haber

CHP Antalya İl Başkanı Bayar görevden alındı

CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) kararıyla görevden alındı.
ABONE OL
Abone Ol
CHP Antalya İl Başkanı Bayar görevden alındı
Haberler / Siyaset
12 Nisan 2021 Pazartesi 18:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP'nin bugün toplanan MYK toplantısında, il ve ilçe örgütleriyle ilgili değerlendirmeler yapıldı. Değerlendirmeler sonunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Antalya İl Başkanı ve yönetiminin görevden alınmasını teklif etti. Parti örgütü, örgüt yönetimleri ve yurtdışı örgütlenmeden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ise yönetimin değil, yalnızca il başkanı Nusret Bayar'ın görevden alınması gerektiğini belirtti.

Yaklaşık 1 saat süren görüşme sonrasında yapılan oylama sonunda CHP Antalya İl Başkanı Nusret Bayar'ın görevden alınmasına karar verildi. Yeni başkan ise il yönetiminde bulunan kişiler arasından seçilecek.

BÖCEK'İN ZİYARETİ SONRASI GÖREVDEN ALINDI

Görevden almanın, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in geçen hafta Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu ziyaretinin ardından gerçekleşmesi dikkati çekti. Başkan Böcek, yaklaşık 4 aylık koronavirüs tedavisinin ardından göreve geçen aralık ayında başladığında, Genel Sekreter Yardımcısı olarak atanan Hüseyin Karakuş'u görevden alıp uzman olarak atamış, bu atamayı eleştiren CHP İl Başkanı Nusret Bayar ise "Daha göreve gelir gelmez böyle bir atama şık olmamıştır. Sonuçta başkanın tasarrufundadır ama örgütlerin tepkileri var" açıklamasını yapmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 rezalet
 13 Nisan 2021 Salı 09:48
eğer yönetim istifa etmezse tam bir rezalet. sayın belediye başkanına yarar. kaosla yönetmeyi sever. sadece kendi olsun yeter. konyaaltındayken gördük. şimdi beraberinde çalışan personeli bile kendini sevmezken onla çalışmak zorunda kalıyor. neden ALIŞKANLIK
 taş
 13 Nisan 2021 Salı 07:19
Görevden alınan İl Başkanı Nusret Bayar kongrede seçilirsem Büyükşehir Belediyesinde çalışan Menderes Türel'den kalma İsa Akdemir orada çalışamaz diye bas bas bağırıyordu en çok alkışı bu söyleminden almıştı.Aradan 1 yıl geçmesine rağmen dediğini yapamadığı gibi anlaşılan o ekip başı olan Böcek'in Ankara seyahatı sonrası Nusret Bayar İl Başkanlığına veda etti.Şu ana kadar gerekçesini bilen var mı,Genel Merkez gerekçeyi yayınlamalı,belki kamuoyunun bilmediği başka nedenler vardır.Yoksa hep şüpheli kalacak acaba neden alındı diye, 1 yıllık sürede şunu yaptı bunu yaptı tartışılır,ama hep yasak zamanı ilçesinde denizde çektirdiği resimlerle anılacak.Bu kadar kaos içerisinde şanslı ki gireceği denizi var,bundan sonra bol bol yüzer.İkincisi CHP' nin Belediye Başkanları seçildikleri kenti yöneteceklerine örgütü de yönetmeye kalkıyorlar,aslında bütün mesele bu,karşılıklı herkes kendi işini yapsa sorun olmayacak.Tabi birde Antalya farklı Baykal'ın buralı olması ve 40 yıldır siyasetin içerisinde bulunması nedeniyle döneminde ektiği hiziplerin sürekli birbirlerini yemesi alışkanlık haline gelmiş.Baykal zamanında siyasete girenler yaşlanıp siyaset içerisinden ellerini çekmedikleri sürece bu filmi Antalya hep görecek.Bakın ne değişecek yeni seçilen İl Başkanına da aynı direnç gösterilecek buda işin başka bir yönü.Aslında bütün mesele önümüzdeki dönemde nasıl 'Vekil' oluruz nasıl 'Belediye Başkanı' oluruz meselesi,yoksa bu kadar çapsız siyasetçinin her gün birbirlerinin ayaklarını kaydırmaya çalışması neyle izah edilir.Son sözde Böcek'e her cebinde mavi boncuk var ha bire dağıtıyor.Antalya kurulduğundan beri herhalde bu kadar sinsi bir Başkan görmedi.Oldukça çok şeytanın bir araya geldiği bir düzene herhalde günün birinde taş atanlar çıkar.Taş atanın bolsun 'ANTALYA'
 Yangın var
 13 Nisan 2021 Salı 04:25
Gerekçe sadece genel merkezden atanan Hüseyin karakuş un görevden alınmasını eleştirdiği için mi il başkanı görevden alındı yoksa belediye başkanı ya ben ya o mu dedi.hergun yerel gazetelerde çıkan 3 er 5 er maaş alan şirketleri ballı tekneye çeviren belediye bürokrat larının da o maaşlarını kesin. Genel merkezin sözü burdaki belediye başkanına geçmiyor.baskan diyorum ben parti üstüyum. Başkan bugüne kadar hangi projesini yaptı çıksın halka bir hesap versin. Önceki başkanın projesini yaparak ovunmesin.ben bişey görmedim gören varmı? Siz önce gidin Onur diye biri var ilçe başkanı olduğu söyleniyor kaç yerden maaş alıyor bakın. Ehliyeti alkolden alınmış belediye şirketi hem araç hem şoför tahsis etmiş. Benim partim yok Antalyalı olarak size verilen oylara yazık olmuştur. Sizden bişey olmaz. Seçimlere kadar yiyin yiyebildiginiz kadar. Belediye başkanı il başkanını aldırdı.baskanin sağ kolu olan k.alti ilçe başkanı olduğu söylenen onur denen denen kişiyi de alında, çalışanın sırtında kene gibi duran adam gitsin çalışan bir nefes alsın. Antalya ya zarar veriyorsunuz. Şimdilik yiyin bakalım. 5 maaş alan genel sekreter hanım sizde yiyin bu saltanat her zaman bulunmaz. Yiyin bakalım.yerken başka partiye çamur atmayın önce kapınızın kirini yıkayın.
 İşte
 12 Nisan 2021 Pazartesi 22:36
Antalya''ya bak CHP yi gör
 Para, para,para
 12 Nisan 2021 Pazartesi 21:30
Varlığın bir dert yokluğun yara
 CHP cumhurbaskani adayi
 12 Nisan 2021 Pazartesi 21:19
Sayın böcek olmali
 ilginç
 12 Nisan 2021 Pazartesi 20:52
il başkanını tanımam etmem. muhittin hastayken ortaya bir sürü iddia atıldı. iddiaya göre muhittin'in oğlu gazetecinin birine akp'ye geçeceğiz dedi. yine belediye ile ilgili bazı iddialar vardı. muhittin çıktı bunlarla ilgili hiç konuşmadı. bunlarla ilgili muhakkak konuşması gerekiyordu.
 Rezalet
 12 Nisan 2021 Pazartesi 20:35
Antalya bir böceğe kaldı.
 Chpli
 12 Nisan 2021 Pazartesi 20:14
Konyaaltı ilçe başkanı il başkanı olsun bence. Malum Konyaaltı
 Hahaha
 12 Nisan 2021 Pazartesi 20:11
Yine böcek kazandı.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber