Gün Haber

Kılıçdaroğlu yerel seçim startını erken verdi, ilk büyükşehir adayını açıkladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mustafa Bozbey'i 2024 seçimlerinde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterme sinyali vererek, "Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna değerli arkadaşımızı oturtacağız" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Kılıçdaroğlu yerel seçim startını erken verdi, ilk büyükşehir adayını açıkladı
Haberler / Siyaset
26 Mart 2021 Cuma 21:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bursa'daki temasları kapsamında kırsal Dürdane Mahallesi’ne geçti, çiftçi ve vatandaşlarla sohbet etti.

Daha sonra Gemlik'e geçen Kılıçdaroğlu, Gemlik Belediyesi’nin bulunduğu meydanda konuşma yaptı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kaybetmelerinin sorumlusu olarak kendilerini gösteren Kılıçdaroğlu, "Mustafa Bozbey, geçen seçimde kazanamadı. Bunun sorumlusu biziz. Biz bu konuda gerekli çabayı harcayamadık ve sonuç alamadık. Bu sefer inşallah önümüzdeki seçimlerde alacağız. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna değerli arkadaşımızı oturtacağız. İnşallah olacak. Bursa beton olmaktan çıkıp, gerçekten yeşil Bursa olacak. En büyük arzumuz da bu" dedi.

Kılıçdaroğlu, Gemlik Belediyesi Halk Market, Kurşunlu Huzurevi, Uğur Böcekleri Kreşi ve Belediye Spor Salonu'nun açılışını, telefonferansla katılarak, gerçekleştirdi.

Bursa programını burada noktalayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, karayoluyla İstanbul'a hareket etti.

Mustafa Bozbey

(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Kaya
 27 Mart 2021 Cumartesi 13:04
İyi parti hdp saadet olmasaydı görecektik hangi illerin belediye başkanlığını alacagini.su ana kadar chp de olan belediyeler bugüne kadar ne yaptı örneğin Antalya bir icraat gösterilsin
 taş
 27 Mart 2021 Cumartesi 10:50
Kılıçdaroğlu daha ne yapsın,kaşık kaşık toplamaya çalışıyor.1994 de kaybedilmiş olan 'Belediyeleri' 25 yıl sonra kurduğu strateji ile ittifaklar oluşturarak almayı başardılar.Yine aynı taktikle önümüzdeki seçimlerde 'Millet İttifakını' büyüterek 'Parlamenter' sisteme geçmek için 'Cumhurbaşkanlığı' seçimlerinde başarılı olmak istiyor.Gelinen noktada şu pati bu parti kalmadı,seçmenler kararlarını ya bu sistemin devamı için,ya da Parlamenter sisteme geçerek başta kuvvetler ayrılığı olmak üzere ülkeye tekrar halkın yararına olan 'Demokrasiyi' temin için vereceklerdir.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber