Gün Haber

Antalya AK Parti'de görev bölümü

AK Parti 7'nci Olağan İl Kongresi'nde yeniden İl Başkanı seçilen avukat İbrahim Ethem Taş, il yönetiminde yakın çalışacağı 18 kişilik göerevlendirmeyi yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya AK Parti'de görev bölümü
Haberler / Siyaset
4 Şubat 2021 Perşembe 13:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İl Başkanı Taş'ın atadığı yeni yönetim görevlendirmesinde avukat Mehmet Çetinkaya, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı oldu. Teşkilat Başkanı Mahmut Boztepe, Seçim İşleri Başkanı Berkant Yavuz olurken, Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevine Ali Bulut getirildi. Diğer görevlendirmeler ise şöyle oldu:

"Ömer Akbaş- Dış İlişkiler Başkanı, Abdullah Acar- Sosyal İşler Başkanı, Atila Demirez- Yerel Yönetimler Başkanı, Muammer Ak- Halkla İlişkiler Başkanı, Fetullah Akçekoca- Ekonomik İşler Başkanı, Zekeriya Tonoğlu- İdari ve Mali İşler Başkanı, Melikşah Tuğ- Arge Başkanı, Ferah Nur Ünal- İl Sekreteri, Bekir Servet Ünal- İnsan Hakları, Ahmet Onaran- Çevre Şehir ve Kültür, Ali Uzun- Tarım Komisyonu, Alparslan Belin- Ticaret Komisyonu, Fatih Kabadayı- Turizm Komisyonu."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Salih Erkal.
 7 Temmuz 2022 Perşembe 16:23
Başarılar Dilerim. 0533 639100
 Ercan beyazkurt
 21 Mart 2021 Pazar 05:34
Kadroyu hiç beğenmedim
 taş
 4 Şubat 2021 Perşembe 22:50
İl Başkanlığı için kaç aday yarıştı ve aldıkları oy hakkında bilgisi olan var mı,İl Başkanı seçilen Ethem Taş diğer rakiplerinden kaç oy farkla seçildi, seçim sonuçlarında kimler ne kadar oy almış yazan olursa kamuoyu da öğrenmiş olur.Sadece seçilen adayın adı haberde var,diğer adayların ismini ve aldıkları oyları yazmamakta sanırım eksik verilen bilgiler.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber