Gün Haber

CHP'de kartlar yeniden karılıyor

AKP ve MHP anketlerde çok geriye düşerken, CHP’nin beklenen atağı yapamaması ana muhafelef partisinde taşları yerinden oynatıyor. Partide yeni kadrolaşmadarn bahsedilirken ilk olarak AKP ile ismi anılan ünlü anketçi İbrahim Uslu CHP’de danışman oldu.
ABONE OL
Abone Ol
CHP'de kartlar yeniden karılıyor
Haberler / Siyaset
25 Aralık 2020 Cuma 10:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hürriyet Yazarı Yalçın Bayer, bugünkü köşesinde CHP’deki değişimden söz etti.

Bayer şunları yazdı:

ANKARA’dan bir ‘vekil’ 'Bir konuda sizi bilgilendirmek istiyorum' diyor. 'AKP ve MHP dökülürken, CHP’nin ‘başarılı’ olamaması, bu nedenle yapılan araştırmalara göre tepkisizlik ve güvensizlik unsurların öne çıkması, CHP’nin yeni bir kadrolaşmada kararlı olduğu gösteriyor.' 'Aman' diye ekleyerek isminin ortaya çıkmasını rica ediyor, 'Çünkü başıma gelebileceklerden endişe duyuyorum' diyor.

İBRAHİM USLU DANIŞMAN

CHP’nin yeni ‘atağının’ hazırlıkları için Kılıçdaroğlu’nun bazı isimleri kadrosuna dahil ettiği de öğrenildi. Bu isimlerin en önemlisi, ANAR Araştırma’nın başındaki akademisyen İbrahim Uslu’nun Kılıçdaroğlu’na danışman olarak getirilmesi. Daha önce AKP ve Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi danışmanlığında bulunan Uslu’ya CHP Genel Merkezi’nin 13. katında yer tahsis edildi.”

Y.BAYER'İN YAZISININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 halkçı
 25 Aralık 2020 Cuma 12:06
sırf bundan oy vermiyorum.
 ...
 25 Aralık 2020 Cuma 11:03
Sorun şu ki CHP güven vermiyor artık.ilkelerinden uzaklaştı.chp dışındaki insanlar daha fazla itibar görüyor parti içinde.ha bir de KK olayı var.22.12.2020 grup konuşmasında kimsenin dikkatini çekmedi belki.ne dedi biliyor musunuz.milletvekili kendi çıkarını milletin,ülkenin cikarindan üstün tutmaliymis.once mesajlar doğru verilmeli.nasil guven verecek bu parti.danisman değişerek güven verilmez

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber