Gün Haber

AK Parti Antalya'da kongre coşkusu

AK PARTİ Antalya İl Başkanlığı'nın 7'nci olağan kongresi yapıldı. Mevcut İl Başkanı avukat İbrahim Ethem Taş'ın tek aday olarak girdiği kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan video konferansla bağlandı.
ABONE OL
Abone Ol
AK Parti Antalya'da kongre coşkusu
Haberler / Siyaset
1 Şubat 2021 Pazartesi 15:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun, AK Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, Kemal Çelik, İbrahim Aydın, Sena Nur Çelik, Atay Uslu, Tuğba Vural Çolak, 661 il delegesi ve 3 bin 600 davetlinin katılımıyla yapılan kongre alanı, pandemi tedbirlerine uygun olarak hazırlandı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında salonun girişinde kongreye gelenlerin ateşleri ölçüldü. Salona alınan delege ve davetliler için sandalyelerin üzerine ise maske, kolonya bırakıldı. Salon içerisinde, 'Antalya için inandığı yolda yürü' ve 'Kapı kapı, ev ev, sokak sokak dolaşmaya kadını ile gençliği ile Antalya tüm teşkilatı ile 2023'e hazırız' pankartı asıldı. Salon aynı zamanda AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bayraklarıyla donatıldı. Kongreye tek aday olarak giren İbrahim Ethem Taş, salonun tamamını gezerek partilileri selamladı ve onlarla fotoğraf çektirdi. 



Kongreye mevcut il başkanı İbrahim Ethem Taş, tek aday olarak girdi. Konuşma için kürsüye çıkan Taş, kongreye katılan herkese teşekkür etti. Taş, "Bizim kongrelerimiz hiçbir zaman kavgaların olduğu, liste savaşlarının yaşandığı kongreler olmadı. Bizim kongrelerimiz dava ve samimiyetin olduğu kongreler oldu. AK Parti'nin doğuşu, Türkiye'nin karanlık günlerden kurtuluşudur. Bizim anlayışımızda tehditlere, şantajlara boyun eğmek yok. Bizim anlayışımızda memleketimize hizmet var. Yıllardır hayali kurulan iktidarımız döneminde hayata geçen projelerimizin gururunu yaşıyoruz" dedi.



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tüm düşmanlarına karşı dik durduğunu söyleyen Taş, "Esas hizmet yolculuğu 2023'ten sonra başlıyor. Dünümüzle övünüyoruz ama düne takılıp kalmayacağız. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Bu can bu bedende olduğu sürece bu dava için mücadele edeceğime söz veriyorum" diye konuştu.



İL YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

İl Başkanı İbrahim Ethem Taş'ın Yönetim Kurulu listesi şu isimlerden oluştu:

"Abdullah Acar, Ahmet Onaran, Ahmet Söker, Ahmet Yıldız, Ali Bulut, Ali Uzun, Alparslan Belin, Atila Demirez, Bekir Servet Ünal, Berkant Yavuz, Betül Demirok, Cafer Doğrukan, Cahit Urfan, Doğan Balakan, Evin Bayraktar Ağaoğlu, Fatih Kabadayı, Fatma Ocak, Ferah Nur Ünal, Fetullah Akçekoca, Filiz Kutlualp Özkul, Hacer Okudan, Hasan Turul Gençer, Haydar Pala, Hıfzullah Şahbaz, Hüseyin Yavuzer, İzzettin Sultanyar, Kasım Birol Yılgın, Mahmut Boztepe, Mehmet Çetinkaya, Mehmet Kara, Melikşah Tuğ, Meral Savaş, Metehan Coşkunsu, Muammer Ak, Mukadder Yılmaz, Nihal Üstünkaya, Orhan Talip Sütçü, Osman Ali Eciş, Ozan Öz, Ömer Akbaş, Sabriye Şule Kaya, Sadık Polat, Sertaç Lütfi Kelleci, Sevil Öztürk, Şeyma Hayyar Türker, Talet Doğan, Yusuf Artan, Yusuf Halimoğlu, Zekeriya Tonoğlu."

 

TAŞ GÜVEN TAZELEDİ

AK Parti Antalya 7'nci Olağan Kongresi’nde mevcut başkan İbrahim Ethem Taş’ın tek aday olarak girdiği seçimde oy kullanma süreci bitti. 661 delegenin oy kullanmasının beklendiği seçimde Taş, tek liste ile girdiği seçimi kazanarak güven tazeledi. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 DURUM KRITIK
 2 Şubat 2021 Salı 09:43
10 DAİRELİ APARTMANDA BİZ YONETICI SECEMIYORUZ! İNSANLAR NELER SEÇİYOR. CENAZEMIZ VAR AKRABALARIMIZ KATILAMIYOR. DUGUN YAPACAZ KISITLI KISI VE SAYI ILE YAPILIYOR YARIM YAMALAK. RESTAURANTLAR KAPALI. KAFELER KAPALI. ACIK OLANLARDA DA YUZDE 50 IS KAYBI VAR. KIRALAR DEVAME DIYOR. ALMAM DIYEN DUKKAN SAHIBI EV SAHIBI YOK. DOGALGAZ ZAMLANDI. ELEKTRK ZAMLANDI. LUTFEN SU ARASTIRMAYI YAPARMISINIZ. 2019 KASIM VEYA ARALIK AYINDA X URUNLER ILE SUANKI URUNLERIN FIYATLARINI KIYASLARMISINIZ. MAASLAR NE KADAR ARTMIS. YEME ICME TEMEL GIDA IHTIYACLAR NE KADAR ARTMIS. DOLAR EURO ALTIN NE KADAR ARTMIS. KAPSAMLI BIR CALISMA UMARIM YAPARSINIZ.
 falan filan
 2 Şubat 2021 Salı 03:47
31 Mart Yerel seçimleri sonucuna göre Antalya Büyükşehir Belediyesi ni CHP-İYİ parti adayı Sayın Muhittin Böcek kazandı. 2 yıldır AK Parti döneminde Belediyeye alınmış; seçim zamanı mesaiye gelmeyip, ak parti seçim bürolarında çalışmış ve sayın Menderes Türel in danışmanlarının çocuklarının da içinde olduğu sözleşmeli personellerin sözleşmelerini uzatan bir mantık var. CHP ve İYİ partililere gelince belediye kapısından içeri giremez hale gelmiş..sahi belediyede 31 Mart yerel seçimleri nden sonra işe alınmış, çalışan CHP ve İYİ partili kaç kişi var? AK Parti''ye oy vermiş, şuan çalışan AK partili kaç kişi var?
 Atatürkçü
 2 Şubat 2021 Salı 02:50
Liyakat diyen bizim Chp'liler belediyeden iş bekliyor. Milletin ekmeği ile oynamak yakış mıyor. Size topil yaparsak nasıl iktidar olacağız biz.
 yıldırım harekatı
 2 Şubat 2021 Salı 00:27
inanamıyorum ya, asat ve antalya büyükşehir çalışanlarının yüzde 80 i chplidir. ama kurumları akpliler yönetiyor. helal adamlar iyi yapılanmış. zaten iki dönem kazanamayacağı için yine akp seçilecek. sürgün nasıl yapılır, adam nasıl yerleştirilir göreceğiz. aziz nesinin dediği türk milleti unutkandır.
 taş
 1 Şubat 2021 Pazartesi 23:14
Demokrasinin en güzel örneğini vermişler.Bütün toplantılar yasak kongre serbest,acaba buraya katılanların hepsi de aşılanmış olabilir mi.Bitişik halde otur sonrada virüs nedeniyle bir araya gelmeyin de anlaşılır bir durum değil.Ayrıca yerelde düşünmeye gerek yok her şeyi Ankara düşünmüş,aday tek kongreye gelsen ne olacak gelmesen ne olacak,oy versen ne yazar vermesen ne yazar.Sadece şunu söyleyebilirsiniz kapalı miting oluyor,ver gazı gelsinler.
 chpli
 1 Şubat 2021 Pazartesi 23:09
akpliler bizi yönetiyor zaten. belediyeyi kazandık diye düşündük. yanıldık sağolsunlar. sözleşmelilerin sözleşmesini uzattı. antik aş. çalışanlarıda daimi işçi olup maaşları 8 bin olacak. negüzel. bidahada davosa gelmem
 ahmet yıldızcı
 1 Şubat 2021 Pazartesi 18:24
teşkilatları kapatsa reis daha fazla oy alır ak parti. teşkilatlar tam bir yamyam
 Tayfun Şanlı
 1 Şubat 2021 Pazartesi 17:20
Antalya Barosunun Genel Kurulunu yaptırmayan hani yasalar önünde eşitlik ?
 İlginç Tabi
 1 Şubat 2021 Pazartesi 16:42
Antalya Büyükşehir Belediyesini de AK Parti kazanmış gibi. 440 sozlesmeli personelin 410 AK Parti döneminde Belediyeye alınan sözleşmeli... Bu arada 2 senedir ak parti seçim bürolarında çalışmış bu personnelerin sözleşmelerini CHP yönetimi yeniliyor...CHP belediye kapısından giremiyor.
 ahmet fettah cem
 1 Şubat 2021 Pazartesi 16:34
akp oy kaybeder antalyada. reis il ilçe başkanlıklarını kapatsa daha çok oy alır.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber