Gün Haber

Yine soba faciası: 6 Ölü

Diyarbakır'ın Eğil ilçesine bağlı Ilgın köyündeki bir evde çıkan yangında aynı aileden 6 kişi hayatını kaybetti.
ABONE OL
Abone Ol
Yine soba faciası: 6 Ölü
Haberler / Türkiye
31 Ocak 2012 Salı 09:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Diyarbakır'ın Eğil ilçesine bağlı Ilgın köyünde bir evde çıkan yangında aynı aileden 4'ü çocuk 6 kişi öldü, 2 çocuk da yaralandı. Söz konusu bir çok insanın ölümüne sebebiyet veren yangının sobadaki kömürün benzinle tutuşturulmaya çalışılması üzerine gerçekleştiği kaydedildi. Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, köyde geçici köy korucusu olarak görev yapan Mehmet Hanifi Yılmaz'a ait evde saat 05.15 sıralarında yangın çıktığını söyledi.
BENZİNLE YAKMAYA ÇALIŞTILAR
Toprak, olayın çok üzücü olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Yangının, sobadaki kömürün benzinle tutuşturulması sonucu meydana geldiğini değerlendiriyoruz. Yangında aynı aileden 4'ü çocuk 2'si yetişkin 6 kişi yaşamını yitirdi. Biri 5 yaşında, diğeri ise 16 yaşında 2 çocuk da yaralandı. Yaralılardan küçük olan çocuğun durumu ağır. Yaralılar, Dicle Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesine sevk edildi."
Haberler.com
 

  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber