Gün Haber

Vali, hamal İbrahim’e yeni eşek aldı

Mardin’de 30 yaşındaki İbrahim Gürcüoğlu, hamallık yaparken kullandığı eşeğinin ölmesi üzerine Vali Turhan Ayvaz'ın makamına giderek, kendisine bir eşek alınmasını istedi. Vali Ayvaz'ın talimatıyla bin 500 liraya alınan eşek Gürcüoğlu'na teslim edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Vali, hamal İbrahim’e yeni eşek aldı
Haberler / Türkiye
30 Ocak 2012 Pazartesi 15:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mardin'de hamallık yaparak geçimini sürdüren evli ve 2 çocuk babası İbrahim Gürcüoğlu'nun eşeği bir süre önce öldü. Bel fıtığı bulunan ve bu yüzden çalışamadığını söyleyen Gürcüoğlu, maddi imkanının yeterli olmadığı için fiyatı bin 500 liradan başlayan yeni bir eşek alamadığını belirterek, Mardin Valisi Turhan Ayvaz'dan yardım istedi.

"VALİ, KUVVETLİ BİR EŞEK ALDIRDI"
Vali Ayvaz'ın verdiği talimat üzerine İbrahim Gürcüoğlu'na bin 500 liraya bir eşek alınarak teslim edildi. Yeni eşeğiyle birlikte hamallık yapmaya yeniden başlayan Gürcüoğlu, "Vali bey kuvvetli ve sağlıklı bir eşek aldırdı. Benim ekmek paramı kazanmamı sağladı. Vali bey sağolsun, kendisini çok teşekkür ediyorum" dedi.
Adnan AVUKA/MARDİN, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber