Gün Haber

Altı mağara olan oto tamirhanesi çöktü

Gaziantep Çamlıca Mahallesi Nuri Pazarbaşı Caddesi'nde, altında mağara bulunan bir oto tamircisinin tabanı yağışlı havanın da etkisiyle toprağın yumuşaması sonucu çöktü.
ABONE OL
Abone Ol
Altı mağara olan oto tamirhanesi çöktü
Haberler / Türkiye
30 Ocak 2012 Pazartesi 16:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İşyerini açmak için kepengi kaldırdığında malzemelerinin yaklaşık 2- 3 metre toprak altında olduğunu gören 50 yaşındaki Ramazan Aksu, belediye ekiplerine haber verdi. Polis ve İl Afet Acil Durum Müdürlüğü ve Şahinbey İlçe Belediyesi görevlilerinin geldiği sokak daha sonra trafiğe kapatıldı. Güvenlik önleminin alınmasının ardından, çökmenin yaşandığı yerde 6 daire ve 2 işyeri de tedbir amaçlı boşaltıldı.
MALZEMELER MAĞARAYA DÜŞTÜ
Oto tamircisi Ramazan Aksu, "Sabah dükkanı açtığımda büyük bir göçük gördüm. Bütün malzemelerimin hepsi mağaraya düşmüştü. İçeride bir de müşterime ait otomobil kaldı. Araba da şu an tehlikede. Altı gitgide boşalıyor. Aracın bir an önce kurtarılmasını istiyoruz. Müşteriye de ne diyeceğimizi bilmiyoruz" dedi. Kentte geçen hafta Delbes Mahallesi'nde mağarada toprak kayması sonucu 3 gecekondu yerle bir olmuştu.
Mehmet BULUT/GAZİANTEP, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber