Gün Haber

Üniversiteli gençlere 2 araç çarptı; 1 ölü 2 yaralı

İzmir'in Buca İlçesi'nde, üniversitede ikinci öğretim hazırlık sınıfında okuyan 3 gence, okul dönüşü yolun karşısındaki durağa geçtikleri sırada bir otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan 3 gençten 19 yaşındaki Gökberk Çil'e, plakası ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen bir minibüs de çarparak kaçtı.
ABONE OL
Abone Ol
Üniversiteli gençlere 2 araç çarptı; 1 ölü 2 yaralı
Haberler / Türkiye
21 Aralık 2011 Çarşamba 09:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Geçen yıl sınava giren ve Dokuz Eylül Üniversitesi'nin ikinci öğretimini kazanan Gökberk Çil Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü'ne, 18 yaşındaki Lale Karakuş İngilizce İstatistik Bölümü'ne, 18 yaşındaki Seda Ağırman da İngilizce Matematik Bölümü'ne yerleşti. Hazırlık sınıfında okuyan 3 gençten 2'si Dokuz Eylül Üniversitesi'nin öğrenci yurdunda, Lale Karakuş da aynı okulda öğrenci olan ağabeyi Murat Karakuş'un İzkent'teki evinde kalmaya başladı. Karakuş ile yurtta kalan arkadaşı Seda Ağırman, her gün okula birlikte gidip gelmeye başladı.

İLK ÇARPAN DA AYNI ÜNİVERSİTEDEN

Dün okula giden 3 genç, ders bitimi otobüse binip saat 22.00 sıralarında Menderes Caddesi'ndeki Buca Cezaevi karşısındaki durakta indi. Trafik ışıklarının bulunmadığı yerden, yolun karşısındaki durağa geçmek isteyen 3 gence, aynı üniversitenin Elektrik ve Elektronik Bölümü'nde okuyan 20 yaşındaki Azercan Kılıç yönetimindeki 35 KLP 41 plakalı otomobil çarptı. Yola savrulan 3 gençten Gökberk Çil'e, otomobilin arkasından gelen, plakası ve şoförünün kimliği henüz belirlenemeyen bir yolcu minibüsüçarptı Minibüs şoförü durmayarak kaza yerinden kaçarken, kazayı gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

BİR YARALININ DURUMU AĞIR

İhbar üzerine kaza yerine gelen acil yardım ekipleri yaralılardan Gökberk Çil'i Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne, Karakuş ile Ağırman'ı da İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Gökberk Çil kurtarılamadı. Lale Karakuş tedavisinin ardından taburcu edilirken, tedavisi süren Seda Ağırman'ın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Kazanın ardından gözaltına alınan ve alkolsüz olduğu belirlenen otomobil sürücü Kılıç, Buca Polis Merkezi'ne götürüldü. Polisin, kaçan minibüsü ve sürücüsünü belirlemek için çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarının görüntülerini inceleyeceği belirtildi.

Kadir ÖZEN/İZMİR, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber