Gün Haber

Yılbaşında insanları zehirleyeceklerdi

Ankara'da şehirlerarası otobüslere yolcu gibi binen jandarma ekibinin yaptığı operasyonda, dört araçta, 5 bin 870 paket kaçak sigara ve 12 kilo 850 gram kubar esrar ele geçirildi, 7 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin yılbaşı öncesi doğu illerinden getirdikleri esrarı batı kentlerinde satmayı planladıkları öğrenildi.
ABONE OL
Abone Ol
Yılbaşında insanları zehirleyeceklerdi
Haberler / Türkiye
20 Aralık 2011 Salı 12:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, doğu illerinden batıdaki kentlere uyuşturucu ve kaçak sigara sevkiyatı yapılacağı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Şüphelilerin dikkat çekmemek için yolcu otobüslerini kullandığı ve uyuşturucu ile kaçak sigarayı da bu yolla naklettikleri bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine jandarma ekipleri de şüphelilerin bindiği dört otobüse yolcu olarak binerek onları takibe aldı.

ANKARA GİRİŞİNDE OPERASYON

Otobüslerdeki jandarma ekiplerinin verdiği bilgilerle, Ankara'nın girişinde durdurulan araçlarda yapıldı. Uyuşturucu operasyonları için eğitilen köpeklerin de kullanıldığı aramalarda A.Ü. M.K. ve Ö.T.'ye ait çantalarda 12 kilo 850 gram kubar esrar; İ.K., F.A. ve M.D.'nin çantalarında da 5 bin 870 paket kaçak sigara ele geçirildi. Yolculardan H.Y.'ye ait 9 çuval içerisinde de 560 kilo kaçak tütün bulundu. Ele geçirilen uyuşturucu madde ve kaçak sigaralar ve tütün imha edilirken, gözaltına alınan 7 şüpheli ise adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerin sorgulamalarından, esrarı yılbaşı öncesi batı illerinde piyasaya sürmek istedikleri ortaya çıktı. Jandarma ekipleri, şüphelilerin bağlantılı olduğu kişilerle ilgili de soruşturma başlattı.

Fevzi KIZILKOYUN/ANKARA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber