Gün Haber

Erdoğan'ın her yazısı farklı

Başbakan Erdoğan’ın Anıtkabir özel defterindeki her yazısı farklı… Asıl el yazısı ise, Pınarhisar Cezaevinden gönderdiği mektuplarda…
ABONE OL
Abone Ol
Erdoğan'ın her yazısı farklı
Haberler / Türkiye
20 Aralık 2011 Salı 12:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Başbakan Erdoğan, rahatsızlığının ardından başladığı ilk mesai gününde Yüksek Askeri Şura toplantısına katıldı ve YAŞ üyeleri ile birlikte Anıtkabiri ziyaret etti.

Erdoğan Anıtkabir özel defterine de ''Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aziz hatırasını bugün bir kez daha şükranla yad ediyoruz’’ diye yazdı ve imzasını attı. Erdoğan’ın bu yazısının da, daha önce aynı deftere yazdığı yazı stilinden farklı olduğu görüldü. Bu farklılık yazıyı önceden, Başbakan danışmanlarının kaleme almasından kaynaklanıyor. Metin danışmanlarca yazılıyor ve Başbakan da ziyaret sırasında imza atıyor. Her ziyaret öncesi farklı danışmanlar metni kaleme aldığı için de yazı değişiyor.

GÜL VE HAT SANATI

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül için ise bu metin, Özel Kalem Müdürü Hüseyin Avni Karslıoğlu tarafından yazılıyor. Kısa süre önce Berlin’e Büyükelçi olarak atanan Karslıoğlu, hat sanatına meraklı olduğu için, altında Gül’ün imzasının bulunduğu özel defter metinlerindeki yazı tipi de dikkat çekiyor.

Erdoğan’ın kendi el yazısı ise, bir süre tutuklu kaldığı Pınarhisar Cezaevinden yazdığı mektuplara yansımıştı. Erdoğan, 7 Temmuz 1999'da Pınarhisar Cezaevinde yatarken, başörtüsü mağduru olduğunu belirten Süveyda Aynur adlı kız öğrencinin mektubunu kendi el yazısı ile cevaplamıştı.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber