Gün Haber

Teknelerle 30 Ağustos kutlaması

ANTALYA'nın Kaş ilçesindeki bir grup tekneci, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yunanistan'ın Meis Adası önünde daireler çizip, siren çalarak, kutladı.
ABONE OL
Abone Ol
Teknelerle 30 Ağustos kutlaması
Haberler / Antalya
30 Ağustos 2020 Pazar 15:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kaş'ta sosyal medya üzerinden haberleşen bir grup tekneci, Zafer Bayramı'nı kutlamak için etkinlik düzenledi. Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle donatılan 37 tekne, Kaş Setur Marina'dan çıkış yaptı. Kaş önlerinde saygı geçişi yapan tekneciler, burada çember oluşturup, bir süre dönerek, kutlama yaptı. Daha sonra teknelerde, Kaş önlerinde, Yunanistan'ın Meis Adası'nın tam karşısında etkinliklere devam edildi. Tekneciler, hoparlörlerden marşlar çalıp, sirenlerle kutlamalarını sürdürdü. Tekneci grup ardından da Meis Adası karşısındaki Beş Adalar'a doğru yol aldı.

Ahmet ACAR/KAŞ (Antalya), (DHA) -

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 31 Ağustos 2020 Pazartesi 21:17
Olacak iş değil ya,83 milyon olmuşsunuz belirli bir güce gelmişsiniz ve burnumuzun ucundaki adalar Yunanistan'ın,aslında olması gereken hiç bir komşumuzla sorunumuz olmamalıydı.Dolaysıyla gücümüzü sadece Ege'ye planlayarak Ege Denizi tam ortasından çizilerek Çanakkale boğazına kadar adil paylaşılmalı,buna Meis adası da dahil bizim olmalı,yapılacak işte basit hattı çizip sizin olanı alacaksınız.Çıkaran varsa gelsin çıkarsın,bakın kim nereye girmişse çıkmamış.Peki şu an durum müsait mi,hayır değil,o kadar çok cephede mücadele aştık ki olacak iş değil.Ne zaman ki Irak,Suriye,Libya gibi yerlerde sorunumuzu çözeriz o zaman bu Ege Denizi sorununu çözmemiş lazım.İlerde nasıl olsa olacak bu iş,o nedenle bir savaşa girecek şartlar uygun değil,o zamana kadar hazırlanmalıyız ve sabretmeliyiz.
 İZZET ÜNLÜ
 31 Ağustos 2020 Pazartesi 09:03
Kaşta 37 teknenin katılmasında bir mesaj var 103 yıl önce Kızılhisar (Meis) adası baskının da 37 mehmetçik şehit edilmişti. Bugün 37 tekne ile düzenlenen etkinliğe katılanlara organize edenlere teşekkür ediyorum ve şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Selametle...
 Bilal
 30 Ağustos 2020 Pazar 17:56
Ege boyunca Yunan adaları dibimizde onlar bize yakın biz onlara uzağız kahrolmamak elde deyil.
 bekir özsoy
 30 Ağustos 2020 Pazar 16:23
helal olsun..

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber