Gün Haber

Yetiştirdikleri kenevirleri toplarken yakalandılar

ANTALYA'da ormanlık arazide yetiştirdikleri kenevirleri hasat için gelen H.A. ve B.A. jandarma ekiplerince suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin evinde yapılan aramada 66 kilogram kenevir ve bir miktar döviz ele geçirildi.
ABONE OL
Abone Ol
Yetiştirdikleri kenevirleri toplarken yakalandılar
Haberler / Antalya
29 Ağustos 2020 Cumartesi 14:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Alanya ilçesi Güzelbağ Mahallesi Güyderesi mevkiindeki ormanlık alanda keşif yapan İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Timi, ormanlık arazide kenevir ekili olduğunu gördü. Bölgede operasyon yapan ve geniş çaplı soruşturma başlatan ekipler, kenevirleri B.A. ve H.A.'nın ektiğini tespit etti. İkiliyi takibe alan ekipler ormanlık alanda ekili kenevirleri hasat etmek için gelince suçüstü yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin evinde yapılan aramada 66 kilogramlık 655 kök kenevir, ruhsatsız av tüfeği, bu tüfeğe ait 10 fişek ve uyuşturucudan elde edilen 315 euro ve 240 dolar döviz ele geçirildi.

Şüpheliler tutuklanmaları talebiyle adliyeye sevk edildi.

ANTALYA'DA ORMANLIK ARAZIYE DIKTIKLERI KENEVIRLERI HASAT ICIN GELEN H.A. VE B.A. GOZALTINA ALINDI. SUPHELILERIN EVINDE YAPILAN INCELEMEDE 66 KILOGRAM KENEVIR VE YUKLU MIKTARDA DOVIZ ELE GECIRILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Alparslan ÇINAR/ANTALYA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber