Gün Haber

Tatilci hemşire ile bir öğretmende koronavirüs tespit edildi

ANTALYA'nın Demre ilçesinde bir hemşire ve bir öğretmende koronavirüs tespit edildi. Hemşire ve öğretmen karantinaya alınırken, kendileriyle temas ettiği belirlenenler ise evlerinde izole edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Tatilci hemşire ile bir öğretmende koronavirüs tespit edildi
Haberler / Antalya
30 Ağustos 2020 Pazar 11:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Demre'ye bağlı bir mahalleye Ankara'dan tatile gelen hemşirenin, yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı. Bunun üzerine hemşire karantinaya alınırken, kaldığı evde ve temas kurduğu diğer 2 evde yaşayanların da evde izole olması kararlaştırıldı.

Öte yandan ilçe merkezindeki bir okulda görev yapan öğretmenin, yapılan koronavirüs testi de pozitif çıktı. Öğretmen tedaviye alınırken, okulda görev yapan diğer öğretmenlerin 14 gün süreyle evlerinde izole edilmesi kararlaştırıldı. 

Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İlçemizde Covid-19 vakaları tespit edilmiştir. Tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum. Sosyal mesafe, maske, hijyen hayat kurtarır. Tehlike kapımıza dayandı. Tedbir almazsak bugünleri çok arayacağız" dedi.

Ahmet ACAR/ DEMRE (Antalya), (DHA)-

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 ya hak
 30 Ağustos 2020 Pazar 12:05
şu anda tüm kamu alanlarında hastalık var.asat,büyükşehir,muratpaşa,konyaaltı belediye binaları risk alanı. haberlere çıkmasada bu kuruluşlar acilen karantinaya alınmalıdır. hergün binlerce kişi bu binalara gelmektedir.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber