Gün Haber

Prima Premium Care 4

Bebekler, bebekliklerinin bazı dönemlerinde daha az hareket ederlerken bazı dönemlerde de oldukça fazla hareketlidirler. Bu nedenle de onların hareketlerine uyum sağlayacak bir bebek bezine ihtiyaç duymaktadırlar.
ABONE OL
Abone Ol
Prima Premium Care 4
Haberler / GÜN'ün ürünü
29 Ocak 2020 Çarşamba 09:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ancak bunu onlar için temin edecek olan anne ve babalar için önemli bir takım işler vardır. Bebeklerinin gelişimleri ve sağlıkları açısından onlara en iyi bakımı sağlayacak ve aynı zamanda en iyi şekilde içinde hareket edebilecekleri bir bebek bezi. İşte anne ve babaların işlerini kolaylaştıracak prima- premium care 4 bebek bezi.

Her Bedene Uyum Sağlayan Numaralar

Bebeklerin bedenleri, bebeklik döneminde en hızlı gelişim evrelerinden birini yaşamaktadır. Bu nedenle de yeni doğan bebekler için ayrı numaralandırılmış,  her ay da bebeğin vücut gelişimine uygun olarak ve diğer aylar için de gelişimleri ölçüsünde özellikleri olan bebek bezleri üretilmektedir. Prima- Premium care 4 bebeklerin en önemli evrelerinde rahat bir uyku uyumalarını sağlamaya yardımcı olurlar. Bebeklerin gelişim evrelerinde uyumaları çok önemlidir. Ancak uykuları ıslanan altları ile bölündüğü zaman hem verimli bir uyku dönemi geçiremezler hem de ciltleri açısından bu durum sağlıklı olmaya bilir. Hassas cilt yapısına sahip olmaları nedeniyle ciltleri hemen tahriş olabilir. Ya da pişik olabilirler. Bu durumda uykuları düzensizleşirken uyku kaliteleri de düşecektir.

Bebekler ve Prima Hassasiyeti

Prima ile bebekler daha mutlu anneler daha keyifli olacaktır. Çünkü bebeklerin rahatlığını ve gülüşünü her şeyin üstünde tutan prima, prima- premiun care 4 ü tasarladı. Bebekler uyurken, hareket ederken ve uyanık durumda, rahat hareket ederken ciltleri de kuruluk hissi ile onların keyifli gülüşlerine katkı sağlayacaktır. https://www.cosmetica.com.tr/prima/ sayfasını ziyaret ederek bebeğinize en güzel uykuları hediye edebilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber