Gün Haber

Topuklu Ayakkabılar ile Modayı Yakalayın!

Kadınlar için ayakkabılar özeldir. Bir kadın bir ayakkabıyı giydiğinde kendi eşsiz ve kusursuz hissetmek ister.
ABONE OL
Abone Ol
Topuklu Ayakkabılar ile Modayı Yakalayın!
Haberler / GÜN'ün ürünü
3 Ocak 2020 Cuma 11:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Her kadının ayakkabı modeli tercihi farklıdır, geçmişten günümüze kadınlar için bir tutku olan topuklu ayakkabılar, kadınlara güven aşılırken aynı zamanda konforu da beraberinde getirmiştir. Modelleri arası farklılık gösteren topuklu ayakkabılar ise kadınların tercihlerine göre önce vitrinlerde ki yerlerini daha sonrasında da yeni sahiplerinin ayaklarını süslemektedir. Kadınlar için ayakkabılar özeldir. Bir kadın bir ayakkabıyı giydiğinde kendi eşsiz ve kusursuz hissetmek ister. Çeşit çeşit topuklu ayakkabılar arası seçim yapmak ise her kadın için zordur. Nasıl bir topuklu ayakkabının konfor, şıklık ve estetik sunabileceğine bir bakalım:

Dolgu Topuk Ayakkabılar

Dolgu topuk ayakkabılar, kadınlar arası tercih edilen sade şıklığı sunan ayakkabılardır. Tercih edilmesinin en etken sebebi ise her sezon trend olabilme özelliğine sahip olmasının yanı sıra, ayağı saran yapısıyla eşsiz bir konfor sunmasıdır. Dolgu topuk ayakkabı giyen bir kadın giyindiği kıyafeti ayakkabıları sayesinde ön plana çıkarır. Topuk denilince oluşan ön yargının aksine dolgu topuk ayakkabıyı tercih eden bir kadın, saatlerce gezebilir, yürüyüş yapabilir, etkinliklere ve davetlere katılabilir ve bunları yaparken de ince topuklu bir ayakkabıya nazaran daha rahat hareket alanına sahip olur.

Abiye Ayakkabılar Modanisa’da!

Mezuniyetlerin, özel davetlerin, nişanların ve düğünlerin vazgeçilmez parçası abiye ayakkabılar. Abiye kıyafetlerin tamamlayıcısı, kadınların şıklıklarına şıklık katan yıldız parça olması en bilindik özelliğidir. İnce topukları, sivri burunları ve çeşitli renkleriyle özel günler de kadınlara şıklık katar. Topuklu ayakkabıların arasında diva parça olma özelliği taşımaktadırlar. Farklı renk ve tonlarda üretilen abiye ayakkabıların arasında en çok tercih edilen renk ise siyah renge sahip abiye ayakkabılardır. Tüm abiye ayakkabı modelleri Modanisa’da!

Kalın Topuk Ayakkabılar

Stiletto’nun şıklığını, dolgu topuğun rahatlığını arayan kadınların tercihi kalın topuk ayakkabılar. Kalın topuk ayakkabıların ise en bilindik özelliği kadınlar arası en çok tercih edilen ayakkabı olma özelliğine sahip olmasıdır. Kotların, kumaş pantolonların, kazakların ve gömleklerin, hangi kıyafetle kombinlenirse kombinlensin hemen hemen her an her yerde giyilebilen en çok siyah renkte tercih edilen her kadının dolabında 1-2 çeşit bulunan topuklu ayakkabılardır.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 pınar
 9 Haziran 2020 Salı 14:56
efsane:-):-):-):-):-):-):-)

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber