Gün Haber

Pleksi Teşhir Standı Nedir?

Pleksi teşhir standı türleri birçok farklı alanda ve farklı amaçlarla kullanılmaktadır. Fuar ve sergi gibi alanlarda firmaların üzerinde veya içerisinde ürün tanıtımı yaptığı bu standlar, pleksi malzemeden üretildiği için hafif, dayanıklı ve daha ekonomiktir.
ABONE OL
Abone Ol
Pleksi Teşhir Standı Nedir?
Haberler / GÜN'ün ürünü
29 Ekim 2019 Salı 15:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 

Bunun yanında perakende ürün satışı yapan hemen her firmada, sattığı ürünleri bu teşhir standları aracılığıyla tanıtmaktadır. Ürünün kolay beiçimlendirilebilme ve hemen her forma girebilme özelliği sayesinde, neredeyse tüm ürünlerin teşhiri için uygun olduğu söylenebilir. Pleksi teşhir standı; bir kalem için kullanılabileceği gibi bir otomobilin korunması ve sergilenmesi için de kullanılabilir. Yani ürünün herhangi bir ebat sınırlaması söz konusu değildir.

Kolay Stand pleksi teşhir standları, çok farklı türde tasarımı, üretim yöntemi, rengi ve boyutları haiz olan ürünlerdir. Bu standları kullanan firmalar da sattıkları ürünün müşteriler tarafından daha fazla görünmesini amaçlamaktadır. Bu bağlamda, ihtiyacınıza en uygun teşhir standlarını, firmamızın geniş ürün gamından seçebilir veya firmamız ile iletişim kurarak talebinizi bildirdiğiniz takdirde, özel üretim yaptırabilirsiniz.

Pleksi Teşhir Standı Çeşitleri

Pleksi teşhir standları, standart modeller olmayıp firmaların sattıkları ürünleri daha iyi sergilemek amacıyla çeşitli boyut ve renklerde kullandığı araçlardır. Bu standları birbirinden ayıran birçok farklı tasarım kriteri bulunmaktadır. Başta renk ve boyut olmak üzere, sahip olduğu fonksiyonlar da bu çeşitlenmeye yardımcı olmaktadır. Bu nedenle, binlerce teşhir standı arasından size en uygun olanı seçmek için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Pleksi Teşhir Standı Fiyatları

Pleksi malzemeden yapıldığı için bu teşhir standlarının fiyatları diğer birçok ürüne nazaran daha düşük seviyelerdedir. Fakat yine de, şekil ve boyutlarına göre fiyatlar çok fazla değişmekte ve bu ürünlere ihtiyacı olan firmalar piyasada çok değişik fiyatlar ile karşılaşabilmektedir. Pleksi teşhir standı hangi ürünün teşhirinin yapılacağına ve hangi ortamda kullanılacağına bağlı olarak farklı materyaller kullanılarak üretilir. Bu durumda ürünün büyüklüğü ve kalınlığı da değişir. Sonuç olarak satın alacağınız Pleksi teşhir standı, bir çok detaya bağlı olarak fiyatlandırılacağından, ürüne özel fiyat talebinde bulunmanız gerekmektedir. Kaliteli, güvenli ve estetik olarak en iyi ürünleri firmamızdan çok daha uygun fiyatlara alabilirsiniz.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber