Gün Haber

Pek Çok Analizde Kullanılan İdrar Stribi İçin Online Sipariş İmkanı!

Tıbbi alanda çeşitli analizlerin yapılması için kullanılan yöntemler gün geçtikçe gelişmeye devam ediyor. Artık sadece az miktarda idrar numunesi kullanılarak pek çok analizin hızlı bir şekilde yapılması da mümkün hale geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Pek Çok Analizde Kullanılan İdrar Stribi İçin Online Sipariş İmkanı!
Haberler / GÜN'ün ürünü
28 Nisan 2022 Perşembe 13:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bu yöntemin uygulanması için özel olarak geliştirilen analiz çubukları yani idrar stribi çeşitleri kullanılıyor. Hızlı test kategorisinde değerlendirilen bu ürünler sayesinde hangi analizlerin yapıldığını merak edebilirsiniz. Bu sorunun yanıtına örnek olabilecek analizleri hemen aktaralım:

  • Glükoz
  • Bilirubin
  • Ketonb
  • Özgül ağırlık
  • Kan
  • pH
  • Protein
  • Nitrit
  • Lökosit
  • Ürobilinojen

Herhangi bir hastalığa tanı koymak, tedavinin gidişatını değerlendirmek ya da daha farklı amaçlarla bu kontrollerin yapılması gerektiğinde devreye hemen idrar stribi çeşitleri giriyor. Bu medikal ürünler rutin sağlık kontrollerinde de tercih edilebiliyor ve böylelikle laboratuvar ortamında uzun süre çalışmalar neticesinde elde edilen bilgilerin dakikalar içerisinde tespit edilmesi mümkün olabiliyor.

Özellikle Laboquick İdrar Stribi bu amaçla en sık tercih edilen ürün çeşitlerinin başında geliyor diyebiliriz. Artık çok sayıda sağlık kuruluşu ya da laboratuvar ortamında bu tıbbi malzemeler son derece yoğun bir şekilde kullanılıyor. Bu nedenle düzenli olarak tedarik edilmeleri de gerekiyor. Hem hızlı hem de doğru bir şekilde netice elde edebilmek amacıyla geliştirilen idrar stribi tek kullanımlık olarak üretiliyor. Her kullanım sonrasında atılması gerektiğinden sağlık kuruluşlarında ve laboratuvarlarda idrar test çubuklarının olması önemlidir. Ancak artık bu medikal malzemelerin tedarikinin problem olmaktan çıktığını da belirtmeliyiz.

Online olarak sipariş verilerek bu analiz çubuklarının çok kısa bir süre içerisinde istenen adrese ulaşması mümkün hale geldi. Dolayısıyla ürünlerin sağlık kuruluşları tarafından çok yüksek oranlarda stoklanmasına da gerek kalmadı. Özellikle her türlü medikal cihaz, ürün ve malzemenin hızlı ve basit bir şekilde tedarik edilmesini sağlayan Hepsimedikal.com.tr adresi, idrar stribi için de sıklıkla sipariş verilen platformlardan biridir. Son derece düşük fiyatlarla medikal malzeme tedariki sağlayan bu platform siparişi verilen ürünleri de büyük bir hızla isteten adrese ulaştırıyor.  Bu nedenle idrar stribiyle hızlı ve kolay analiz yapma konforundan faydalanmak isteyenlerin ilk durağı Hepsi Medikal oluyor diyebiliriz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber