Gün Haber

Su Sebili Almak İsteyenlerin Öncelikleri Ne Olmalı?

Öncelikle kullanım amacına göre seçim yapmalısınız. Cam su kapları 3 litre, 20 litre gibi birçok farklı ebatta olabilir.
ABONE OL
Abone Ol
Su Sebili Almak İsteyenlerin Öncelikleri Ne Olmalı?
Haberler / GÜN'ün ürünü
6 Nisan 2022 Çarşamba 17:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Günlük kullanım veya evde yapılan herhangi bir organizasyon için kullanılacaksa 6 litrelik cam sebil şişesi yeterlidir. Ancak iş hayatında kullanılıyorsa daha büyük bir model tercih edilmelidir. 10 litreden 19 litreye kadar hacimli cam su sebili ihtiyacınız olabilir. Bu nedenle işletme ihtiyaçlarına göre başka bir model tercih edilebilir. Birden fazla içecek için yan yana yerleştirilmiş dört veya beş daha küçük su sebilleri kullanılarak başka bir tasarım oluşturulabilir.

Dikkate alınması gereken şeylerden biri de cam kapağının genişliğidir. Ayrıca sebil, şişe gibi dar bir ağza veya kavanoz gibi geniş bir ağza sahip olabilir. İçeceğinize meyve parçaları eklemeyi planlıyorsanız, daha geniş bir ağız tercih edebilirsiniz. Geniş ağızlı ürünler de yıkamak için uygun olabilir. Tüm bu sebeplerden dolayı kullanım ihtiyaçlarına göre ürün seçimi yapmak gerekmektedir.

Sebil Fiyatları Her Keseye Uygun

Ürün seçiminde bir diğer faktör de bütçedir. Su sebilleri modeline, boyutuna ve özelliklerine göre birçok farklı fiyatı bulunmaktadır. Sonuç olarak, ürünler farklı fiyatlara sahip olabilir. Tasarım da akılda tutulması gereken bir noktadır. Çeşitli tasarımlara sahip ürünler bulunabilir. Bir organizasyonda bir konsept varsa, ona göre seçim yapılabilir. Bazı sebil modelleri kristal yapısıyla daha gerçekçi görünürken bazıları daha modern bir görünüm yaratıyor. Tekli ürünlere ek olarak aynı cam tutucu üzerine yerleştirilmiş ikili ürünler de bulunmaktadır. Farklı tasarımlı sebiller için https://www.madamecoco.com/sebiller/ adresinden yararlanabilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber