Gün Haber

Nuray Mert'e 'zorunlu' izin

Milliyet Gazetesi yönetimi, son dönemde AKP medyası tarafından hedef tahtasına oturtulan Yazar Nuray Mert'i "süresiz izne çıkarma" kararı aldı.
ABONE OL
Abone Ol
Nuray Mert'e 'zorunlu' izin
Haberler / Türkiye
14 Şubat 2012 Salı 22:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bir dönem AKP'ye destek veren daha sonra ise desteğini çeken Mert, iktidar partisine "AK Parti" diyen sayılı yazarlar arasındaydı. Mert, son günlerdeki yazılarında AKP'ye AK Parti demeye başlamıştı.

AKP için bir dönem "Sivil Dikta" tabirini de sık sık kullanan Mert, iktidarın hedefi haline gelmişti. Mert, AKP medyası tarafından KCK Davası tutuklusu Büşra Ersanlı ile yaptığı telefon görüşmesi yüzünden hedef haline getirilmişti. Mert'in BDP'nin seçim otobüsü üzerindeki görüntüsü de tartışma yaratmıştı.

www.gercekgundem.com 'un edindiği bilgiye göre, Milliyet Gazetesi yönetimi, bir süre önce Başbakan Erdoğan'ın sert bir şekilde eleştirdiği Mert'i "süresiz izne çıkarma" kararı aldı. Mert, son yazısını pazar günü yayımladı ve okurlarına "Bir süre izne çıkacağım" dedi. Milliyet Gazetesi'ndeki kaynaklarımız ise Mert'in izin süresinin "belirsiz" olduğunu ifade etti.

  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 nizamettin özmen
 15 Şubat 2012 Çarşamba 09:59
Mert, iktidar partisine "AK Parti" diyen sayılı yazarlar arasındaydı. Mert, son günlerdeki yazılarında AKP'ye AK Parti demeye başlamıştı. BİRİ BANA YORUMLASIN.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber