Gün Haber

15 Şubat alarmı

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın, 15 Şubat 1999'da Kenya'da yakalanarak Türkiye'ye getirilişin yıldönümü öncesi kentteki güvenlik önemlerini en üst seviyeye çıkardı.
ABONE OL
Abone Ol
15 Şubat alarmı
Haberler / Türkiye
14 Şubat 2012 Salı 11:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın, yakalanmasının 13'üncü yıldönümü olan 15 Şubat nedeniyle polis alarma geçti. Kent merkezindeki kamu kurum ve kuruluşları, bankalar ve halkın yoğun bulunduğu noktalarda yoğun güvenlik önlemi alan polis, kentin giriş ve çıkışlarında da kontrol noktaları oluşturdu. Kontrol noktasında uygulama yapan polis, yabancı plakalı ve şüpheli gördüğü araçları durdurup içinde bulunanların kimliklerini inceleyip, araçları da didik didik arıyor.
 
PKK lehine yasadışı gösteri yapılma ihtimalini de değerlendiren polis, benzer eylemlerin yapıldığı semtlerde güvenlik önlemlerini artırdı. Polis, bu semtlerde şüpheli gördüğü kişileri kimlik kontrolünden geçiriyor.
 
Ömer PINAR / ŞANLIURFA, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber