Gün Haber

Küçük Anıl erkekliğe ilk adımını attı

Serik’te iş insanı Emrah Keskin ile Gizem Keskin’in oğulları, gazeteci Namık Kemal Kılınç ve Hemşire Neriman Kılınç ve Yakup Keskin ile İnci Keskin’in torunları Anıl Keskin, yapılan muhteşem sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı.
ABONE OL
Abone Ol
Küçük Anıl erkekliğe ilk adımını attı
Haberler / Antalya
6 Haziran 2023 Salı 10:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

SÜNNET KONVOYU TEKNE İLE YAPILDI

Belek Acısu nehrinde yaklaşık 15 tekne ile sünnet çocuğu ve ailesi Acısu nehrinde tekne ile tur atarken, sünnet konvoyu ilk kez nehirde yapılmış oldu.

Serik Bizim Park Restoran ve kır düğün salonunda gerçekleştirilen sünnet düğününde her iki ailenin sevenleri ve yakınları aileyi yalnız bırakmadı.

Düğüne Serik Esnaf Odası Başkanı Recep Savaş, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koop. Başkanı Bayar Savran, Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koop. Başkanı Ali Gülaydın, MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet, Serik Belediyespor Kulübü Başkanı İbrahim Şahin, Muhtarlar Derneği Başkanı ve Aşağı Çatma Muhtarı Mustafa Barçın, Çandır Eski Belediye Başkanı Ergüven Yılmaz, Mimar Bülent Aydın ve çok sayıda davetli katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber