Gün Haber

CHP'de kim kaç dönemdir vekillik yapıyor?

Antalya önceki Baro Başkanı ve CHP Milletvekili Aday Adayı Av. Polat Balkan, twitter hesabından ”Bugünü değerlendirip yarını konuşurken bilmekte yarar var” diyerek, CHP’de kimin kaç dönemdir vekillik yaptıklarını tek tek yazdı.
ABONE OL
Abone Ol
CHP'de kim kaç dönemdir vekillik yapıyor?
Haberler / Antalya
6 Haziran 2023 Salı 10:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Engin Altay ve Erdoğan Toprak 7 dönem milletvekilliği yaparak rekor kırdı. Onları 6 dönemle Faik Öztrak, İlhan Kesici ve Yaşar Tüzün takip etti.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 AYIP !!! YAKIŞMADI
 6 Haziran 2023 Salı 22:08
Koltuk Sevdalıları.... Sonra HEZİMET .... En FAZLA 2 DÖNEM ...... Yatalak hasta adamı bile meclise gönderen partiden bir hayır gelmez. Liyakat yalan oldu. Batırdılar......
 NEDEN KAZANAMADIK!
 6 Haziran 2023 Salı 12:55
CHP YUZDE 25 ILE DEMIR ATTI. VEKILLERDE DE AYNI DURUMDA. TAZE KAN YOK.
 chp
 6 Haziran 2023 Salı 11:14
Partinin üretmeden tüketenleri
 taş
 6 Haziran 2023 Salı 11:07
Chp' de tabiri caizse siyasal çöreklenme gibi bir şey olmuş.Bunlar hala nasıl vekil yapılır.KILIÇDAROĞLU'nun seçim kayıp etmesinde bu kişilerin çok büyük etkisi oldu.Gariban seçmen versin oyunu,bunlar her ay alsınlar 75 şer bin maaş,ballı börekli hayat.Alın valizlerinizi de CHP binasını terk edin.Avukat Polat BALKAN yerden göğe kadar haklı.Antalya vekillerini bunlar belirlediler ,sonuç cuvalladılar.Seçmen oy vermedi.Sayın KILIÇDAROĞLU ayağınızın altına sabun döşemişler ama farkında olmamışsınız,kusura bakmayın ama etrafınıza sürekli yanlış adamları yerleştirmekte sizin sorununuz.Teşkilatlardan sorumlu Genel başkan yardımcınız size yanlış bilgi vermiş,kağıt üzerinde sandık görevlisi var ama aslında yok.Bu nasıl bir düzenbazlık.Seçmenle aranızda güven ilişkisi oldu ama hala Faik Öztrak ile Bülent Kuşoğlu MYK'da olmaz böyle işler.Vallahi ilk kongrede faturayı ödersiniz,Genel Başkan olsanız bile,parti yerinde sayar.
 chp li
 6 Haziran 2023 Salı 11:00
BUNLAR IÇIN MESLEK HALINE GELDİ VEKİLLİK
 bekir bülend özsoy
 6 Haziran 2023 Salı 10:38
e hani saltanat 1922 de kaldırılmıştı?

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber