Gün Haber

Antalya’daki elektrik kesintileri ile milletin anasını ağlatıyor

Bir dönem, ‘Bu milletin a…. koyacağız’ diyerek tepkileri üzerine çeken İş adamı Mehmet Cengiz, şimdi de Antalya’daki elektrik kesintileri yüzünden milletin anasını ağlatıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya’daki elektrik kesintileri ile milletin anasını ağlatıyor
Haberler / Antalya
6 Haziran 2023 Salı 09:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2013 yılından bu yana Cengiz ve Kolin Holding ortaklığına ait olarak faaliyetlerini sürdüren Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ) elektrik kesintileri yüzünden Antalyalıları canından bezdirdi.

Gün Haber’e ulaşın bilgilere göre, son dönemde özellikle Döşemealtı İlçesi’nde artan plansız kesinti sayısı günde 10’u aşıyor. Yaklaşık bir haftadır yoğunlaşan plansız kesintiler yüzünden AEDAŞ’ı arayan abonelere, “Arıza onarılıyor, elektriğiniz birkaç saat içerisinde verilecek” deniliyor.

Çok sayıda abonenin, ev ve işyerlerindeki elektronik cihaz arızaları nedeniyle sigorta şirketlerini aradıkları, onların da elektrik şirketi AEDAŞ'a yönlendirdiği öğrenildi.

AEDAŞ yetkilileri ise elektrik kesintileri nedeniyle arızalanan cihazların onarımı için abonelerin bir dilekçe ile şirket merkezine başvurmalarını, başvuruları 15-20 gün içerisinde değerlendireceklerini söyleyerek telefonu kapatıyor.

Bu arada TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Antalya Şubesi tarafından bugün, “Altıntaş’ta Elektrik Alt Yapı Eksikliği” konulu bir basın açıklaması yapılacak.

Basın açıklamasında, Aksu İlçesi’ne bağlı Altıntaş’ta imara açılan bölgelerde inşa edilen binalarda yaşanan elektrik sorununa dikkat çekilecek.

  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 6 Haziran 2023 Salı 11:10
Çok iyi yapıyorsun Mehmet Cengiz,paraları topla ama yatırım yapma bravo sana,hatta çok az yapıyorsun.Burunlarından getir,her şey senin hakkın.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber