Gün Haber

Antalya'da kadından aşık olduğu kadına tehdit ve taciz

ANTALYA’nın Manavgat ilçesinde takı dükkanı işleten Z.Ç. (43), bir yıl önce tanıştığı hemcinsinin sürekli tacizine uğradığını ve defalarca polise şikayette bulunduğunu belirterek, "Dayanılmaz hale geldi artık. 'Ya sen öleceksin, ya ben öleceğim’ diyor. Yasada beni koruyacak hiçbir şey yok” dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya'da kadından aşık olduğu kadına tehdit ve taciz
Haberler / Antalya
5 Haziran 2023 Pazartesi 22:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Manavgat Fevzipaşa Caddesi’nde takı dükkanı işleten 2 çocuk annesi Z.Ç., yaklaşık bir yıl önce müşteri olarak sosyal medya üzerinden tanıştığı ve daha sonra arkadaş olduğu B.Ö. (30) adlı kadının kendisine aşık olduğunu belirterek tacizde bulunduğunu söyledi. Zeliha Çelik, “Son altı aydır beni sevdiğini söyleyerek, cinsel tacizde bulunmaya başladı. Polise şikayetçi oldum, yine şikayetçi oldum birkaç kere şikayetçi olmama rağmen serbest bırakılıyor. Hiçbir şekilde hiçbir şey yapamıyorum. Bugün şikayet ediyorum, 4-5 saat sonra bırakılıyor yine benim dükkanıma geliyor ve dediği şey şu; ‘ya sen öleceksin, ya ben öleceğim’. Yasada beni koruyacak hiçbir şey yok” dedi.

‘ARKADAŞIMI, EŞİMİ DOSTUMU TACİZ EDİYOR’

Z.Ç., son şikayetinin ardından polis tarafından gözaltına alınan B.Ö.’nün serbest bırakıldıktan sonra yeniden iş yerinin önüne geldiğini belirterek, "100 metre ileride beni izliyor, işten çıkışımı bekliyor, evime geliyor, dükkanıma geliyor. Arkadaşımı, eşimi, dostumu taciz ediyor, ‘ben onu seviyorum, onu istiyorum’ diyor” diye konuştu.

‘O BANA DEĞİL, BEN ONA BİR ŞEY YAPABİLİRİM’

Sadece erkeğin kadını taciz etmediğini, kadınların da kadınları taciz edebildiğini kaydeden Z.Ç., "Lütfen ben yardım istiyorum. Onun bana bir şey yapabileceğinden değil, belki öfkeyle ben ona bir şey yapabileceğim. Bir şey yapacağım yani, çünkü damarıma basıyor, taciz ediyor. Dayanılmaz hale geldi artık, lütfen buna bir çözüm bulunsun” dedi.

ANTALYANIN MANAVGAT ILCESINDE TAKI DUKKANI ISLETEN ZELIHA CELIK, BIR YIL ONCE TANISTIGI HEMCINSININ TACIZLERINDEN BIKTIGINI SOYLEDI. DEFALARCA SIKAYET ETMESINE RAGMEN TACIZDEN KURTULAMADIGINI BELIRTEN ZELIHA CELIK, DAYANILMAZ HALE GELDI ARTIK, LUTFEN BUNA BIR COZUM BULUNSUN DEDI. (FOTO: OMER KARCA/MANAVGAT-DHA)
Ömer KARÇA/MANAVGAT (Antalya), (DHA)-

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 6 Haziran 2023 Salı 06:49
Neler oluyor hayatta ya.Allah,Allah diyesi geliyor insanın,demek ki iş hastalık seviyesine gelmiş,bu tipler normal değil,tedavi edilmesi gereken bir durum var ortada.Şikayet sonrası ifade al bırak olmaz,aile bakanlığı birimlerinde bir bu işi takip edecek birim olmalı,böyleleri tedavi merkezlerine götürülerek zorunlu tedaviye tutulmalıdır.Eş cinsellikle Devlet daha aktif mücadele etmeli ve bunları hasta,bağımlı kabul edip önlem almalıdır.Düşünün bir vatandaş defalarla şikayet ediyor daha ne yapsın,sonunda ya yaralayacak,ya da öldürecek.Son yıllarda onur yürüyüşü falan diye,yok özgürlük diye toplumun içine ettiler.Gönüllü olarak ne bok yiyorlarsa yesinler,ancak çocukların korunma görevi de Devlete ait,daha sert tedbirler alınmalı,bunların açık faaliyetlerine izin verilmemelidir.Şikayetçi kadının gerçekten işi zor,Allah sabır versin,inşallah elinden bir kaza çıkmaz.Film gibi ya,insan okuduğunda gülüyor ama,taciz edilen açısından öyle değil,çoluğu çocuğu varmış,kafayı yer insan.Taciz eden kadın da olsa bir tedavi merkezine hapis edilmeli ve neyse bir kaç ay tutuklu olarak tedavisi yapılmalıdır.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber