Gün Haber

Faiz Olmadan Ev Almak İsteyenlere Öneri

Artan gayrimenkul fiyatları bankaların araya girmesiyle yüksek faiz oranlarını da beraberinde getirmektedir. Ancak her birey başını güvenle sokacağı bir ev almak ister. Eğer yeterli birikim sahibi değilseniz bu koşullarda ev almak oldukça zor bir ihtimal olarak görülmektedir.
ABONE OL
Abone Ol
Faiz Olmadan Ev Almak İsteyenlere Öneri
Haberler / GÜN'ün ürünü
29 Şubat 2020 Cumartesi 14:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fakat yeni geliştirilen sistem sayesinde bu artık çok kolaydır! Eğer siz de faiz olmadan ev sahibi olmak istiyorsanız işte size altın değerinde öneriler!

Öncelikle bankaların nadiren de olsa uyguladıkları faizsiz konut kredilerine başvurabilirsiniz. Ancak burada bankanın sizden talep ettiği belli koşullar bulunacaktır. Örneğin peşinat ödemek veya teminat göstermek gibi.  Eğer bu ve benzeri koşulları sağlıyorsanız faizsiz bir şekilde ev alma şansı yakalayabilirsiniz.

Diğer bir yöntem ise faizsiz bir şekilde ev sahibi olmanıza yardımcı olabilecek firmalardır. Bu firmalar sayesinde faiz ve peşinatsız (firmaya göre değişiklik gösterebilir) ev sahibi olabilmeniz de mümkündür. Bu firmaların bankalara göre artısı bankada kredi puanınızın düşük olması ve herhangi bir birikiminizin olmaması herhangi bir problem yaratmayacaktır. Burada dikkat etmeniz gereken nokta çalışacağınız firmanın güvenilir olmasıdır. Daha önce benzer firmalarla çalışmış bir yanınız ya da tanıdığınız var ise ondan süreç ile ilgili fikir almanızı öneririz. Bu sistemde sizin gibi ev sahibi olmak isteyen kişiler ile almak istediğiniz evin kriterlerine göre belli bir grup oluşturulur ve noter huzurunda yapılan çekilişlerle evinize kavuşursunuz.

Bu yollar ile sorunsuz bir şekilde faizsiz ev sahibi olmak isterseniz bir diğer önerimiz de belgelerinizi eksiksiz ve doğru bir şekilde hazırlamanız olacaktır. Prosedürün önceden ayrıntılı bir şekilde incelenmesi gerekmektedir. Bu sayede herhangi bir problem çıkmadan evinize kavuşabilirsiniz.

Faiz olmadan ev almayı düşünenler için bahsetmiş olduğumuz bu noktalara dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde hukuksal açıdan problemler çıkarak maddi ve manevi zorluklar yaşayabilirsiniz. Ev sahibi olmak isteyen bireyler için bir rehber niteliğinde olan bu yazımızda sizlere faizsiz ev alırken ne gibi bir yol izleyebileceğinizi anlattık. Siz de bu sayede dilediğiniz yerden istediğiniz evi kolayca satın alabileceksiniz.

Detaylı bilgi almak için aşağıdaki linklerden detayları öğrenebilirsiniz;

https://istanbuldabirevimolsun.com/turkiye-finans-bankasi-faizsiz-konut-kredisi/

https://istanbuldabirevimolsun.com/kuveyt-turk-konut-finansmani/

https://istanbuldabirevimolsun.com/faizsiz-taksitle-ev-almak-istiyorum/

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber