Gün Haber

Çizgileri Azaltmaya Yardımcı Fillhage

Çizgi oluşması herkesin yaşayacağı bir durumdur ve bunu azaltmak isteyenler için geliştirilmiş pratik Fillhage ürünü memnuniyet sağlar.
ABONE OL
Abone Ol
Çizgileri Azaltmaya Yardımcı Fillhage
Haberler / GÜN'ün ürünü
21 Şubat 2020 Cuma 16:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cildi saran deride en ince olan kısımlar en kolay kırışan bölümlerdir. Göz ve dudak çevresi bu açıdan sıkça kırışıklık görülen alanlardır. Ciltteki hücresel düzeyde onarım için çizgilerin derinlerine inmek ve o bölgedeki doğal savunma bölümünü daha fazla beslemek gerekir. Söz konusu set içindeki fillhage ürünleri tam olarak bunu yapmayı hedeflemektedir.

 İnce çizgiler derinlik açısından değişebilir. Bazı ince çizgiler kısa bir hatta ilerler ve derindir. Bazıları yüzeysel görünür. Dudak çevresinde de aynı şekilde çizginin nasıl bir yapıda olduğu değişebilir. Derin çizgilerde yoğun ve uzun süreli bir kullanımla derinliğin azaltılması sağlanabilir. Hafif çizgiler daha kolay pürüzsüz hale gelecektir. Çizgilerin oluşumundaki etkenleri geciktirmek, onarıcı müdahalelerle avantaj sağlamak mümkündür. Fillhage, krem ve jel ürün içeriği sayesinde yenilenme hızınızı artırmaktadır.

Fillhage, set halinde satılır ve bunun içerisinde uygulamanızı kolaylaştırmak için bir aplikatör vardır. Bu parça, enjektöre benzer fakat uç kısmı ince ve iğne dışı bir madde ile kullanılır. Temel amaç, derideki çizgilere doğrudan bir müdahale yapılmasını sağlamak, hedefi doğru belirlemek ve uygulamaktır. Dolgu jeli ve yenileyici kremi şişesinden bir ml çıkardığınız zaman ayrı ayrı olmak üzere bu aplikatörle çizgiye tam uygulayabilirsiniz. Fakat bu şekilde bir süre beklemesi gerekir. Bekleyen ürün, masajla yedirildiğinde derine işleme imkanı bulur. Masaj kısmı atlanmamalıdır.

 İster dudak çevresine ister göz kenarına olsun fark etmeksizin uyguladığınız ürünü düzenli olarak uygulamanız ve temiz bir şekilde sürmeniz önemlidir. Hem cildinizi önceden su, tonik vs. ile temizlemeniz hem de ellerinizin hijyenik olması kritik detaylardır. Nem dengenizi güçlendirmek için uygulamadan bir süre önce su tüketimi de genel bir öneridir.

Hyalüronik asidin cilt yapısı bakımından çok fazla önemi vardır. Çünkü ciltteki nemi tutması, direnci geliştiren en önemli özelliklerden biridir. Aknelerden dolayı oluşan izlerin azalmasında faydalıdır. Çünkü hyalüronik asitte iltihabı azaltan bileşenler vardır. Yani her açıdan cildinizin iç ve dış etkenlere karşı savaşmasında etkilidir. Dolgu jel içerisinde yer alan 6 çeşit hyalüronik asit de bu açıdan cildinize çok iyi gelecektir. Fillhage kullananlar genel olarak olumlu görüşmekle birlikte sizde denediyseniz kendi görüşünüzü ilgili yerlerde paylaşabilirsiniz.

Ürün almadan önce ilk kez kullanımsa tek set alarak başlangıç aşamasında deneme yapabilirsiniz. Memnun kaldığınız zaman elinizdeki ürünler bitince çoklu alımlarla beraber avantaj sağlanabilir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber