Gün Haber

Klasik Saat Çeşitleri

Klasik saat tarzı çeşitlerini tercih ederken bilmeniz gereken kasa şekli, kayış tipi ve cam özellikleridir. Kasa şekli; yuvarlak, kare, dikdörtgen, yuvarlatılmış kare şeklinde olup bileğinize ve zevkinize uygun olanı tercih edebilirsiniz.
ABONE OL
Abone Ol
Klasik Saat Çeşitleri
Haberler / GÜN'ün ürünü
28 Şubat 2020 Cuma 11:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kayış tipi; çelik, deri, hasır, silikon, seramik, tekstil şeklindedir. Cam özellikleri ise; mineral, safir, safir kaplı mineral ve mineral photochromic’dir. Klasik saat çeşitleri her zaman yerini koruyan güncel kalan saat modelleridir. Klasik saat çeşitleri kullanımı sadece klasik kıyafetle kullanılmaz aynı zamanda spor klasik bir tarzınız varsa yine rahatlıkla kullanılabilecek modellerdendir. Tercihinizi kasa şekli, cam özellikleri ve kayış tipi seçimlerinizde şekillendirebilirsiniz. Kasa şeklinin ve kayış tipinin seçimi oldukça önemli kendinizle bir bütünlük oluşturmak istiyorsanız dikkatli tercihlerde bulunun.

Spor Saat Çeşitleri:

Spor tarz saat seçerken yine bilmeniz gereken özelliklere değinelim. Kasa şekli; kare, yuvarlak, yuvarlatılmış kare, dikdörtgen şekillerine sahip tarzda saatlerdir. Kayış tipi; deri, hasır, silikon, çelik, seramik, nato, sera plastik, titanyum, tekstil. Cam özellikleri; safir, safir kaplı mineral, mineral, mineral photochromic maddelerinden yapılıyor. Spor saat çeşitleri olmazsa olmaz modellerdir. Gün içinde mutlaka her an olmasa bile günün belli saatlerinde spor bir tarz yakalarız. Bu tarzı tamamlamak içinse spor saat seçmek oldukça iyi bir tercih olacaktır. Spor giyim rahatlığı gösterir biraz da geri planda gözükmeyi ancak hem rahat olup hem ön plana çıkmak isterseniz kasa, kordon ve renk seçeneklerinden uygun bir modelle gerçekleştirebilirsiniz. Bu uygun modeli de https://www.saatvesaat.com.tr/saat/erkek sayfasında bulabilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber