Gün Haber

Bucak'ta uygulamalı işçi alımı mülakatı

BUCAK Belediyesi çeşitli dallarda alacağı işçiler için çalışacakları sahada uygulamalı mülakat yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
Bucak'ta uygulamalı işçi alımı mülakatı
Haberler / BURDUR
17 Temmuz 2020 Cuma 13:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bucak Belediyesi belediye bünyesinde şoför, iş makinesi operatörü, marangoz ve beden işçisi olarak çalıştırmak üzere 27 işçi alımı yapacak. Belediyeye 490 kişinin başvururken ilk ön değerlendirme elemeleri yapıldıktan sonra geriye kalan 110 işçi adayının mülakatları iş sahalarında uygulamalı olarak yapıldı. Atık su arıtma tesisleri, Fatih Mahallesi'nde kilit parke sökme çalışması, Kestel yolu üzerinde orta refüj çalışmalarında uygulamalı olarak çalışan işçi adaylarına uygulamalı iş mülakatı yapıldı.

Uygulama komisyonunda görev alan görevliler ve işçi adaylarının çalıştığı sahaları gezen Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, "Bucak Belediye'mizde açık olan birimlere işçi ihtiyacını karşılamak için işçi alımlarını gerçekleştiriyoruz. Belediyemize müracaatta bulunan 490 kişiden ön elemelerde bir kısım müracaat sahipleri katılmazken komisyonlarımız kanalı ile ön değerlendirmeler sonrasında 110 işçi adayımız uygulamalı mülakata kaldılar. Uygulamalı mülakatta el becerisi, iş kabiliyeti, davranışları, tecrübe ve dayanıklılıkları değerlendirilmektedir. Bu değerlendirmeler sonucunda belediyemize şoför, iş makinesi operatörü, marangoz ve beden işçisi olarak 27 işçi alımı sonuçlarını önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız" dedi.

BUCAK BELEDIYESI CESITLI DALLARDA ALACAGI ISCILER ICIN CALISACAKLARI SAHADA UYGULAMALI MULAKAT YAPTI. (FOTO:BUCAK-DHA)

Halim AKCA/BUCAK, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber