Gün Haber

Başkan Ünal, 15 ayı değerlendirdi

BUCAK Belediye Başkanı Emrullah Ünal, seçildiği günden bu yana 15 aylık sürecin değerlendirmesini yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
Başkan Ünal, 15 ayı değerlendirdi
Haberler / BURDUR
16 Temmuz 2020 Perşembe 15:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beraberinde belediye başkan yardımcıları Yasin Çiçek, Oğuzhan Erdoğan ve bazı Belediye Meclis Üyeleri ve birim müdürlerinin katıldığı toplantıda Başkan Ünal, başlıklar şeklinde 15 ayın değerlendirmesini yaptı. Emrullah Ünal, şöyle dedi:

“31 Mart 2019 serçelerinde Bucak halkı bana beş yıllık yetki verdi. Belediyemizin 16 birim müdürlüğü ve 271 çalışanımız ile ilçemize hizmet veremeye çalışıyoruz. 14 ayda 6 kilometre kanalizasyon, 12 kilometre içme suyu, 18 kilometre yağmur suyu drenaj çalışması, ana hatlar ile birlikte 66 kilometre doğalgaz hattı döşemesi, 16 bin 200 ton asfalt çalışması, asfalt yama ve iyileştirme çalışmaları, güvenlik sağlamak amacı ile 2 bin metre taş duvar istinat çalışması, 100 kilometre yeni yol açtık. Sağlıklı içme suyu için kikez ve tilki ini mevkiinde bulunan ana su depolarımızı yeniledik, yeni su sondajları açtık, açmaya da devam ederken ilçemizin içme suyu sıkıntısı yaşanmaması içen elimizden gelen tedbirleri alıyoruz. Terminal binamızı yeniledik, belediyemizi ilklerin belediyesi yapmaya çalıştık. Çevre haftasında geçen yıl Türkiye'de ilk sıfır atık festivalini gerçekleştirdik. Sıfır atık mobil uygulama saha bilgi yönetim projesi ile Türkiye'de ilk mobil uygulamayı kullanan belediye olduk."

Bucak Belediye Başkanı, 31 Mart seçimleri öncesi vermiş olduğu vaatlerden bir kısmının tamamlandığını, bir kısmının yapım sürecinde olduğunu belirterek, vaatlerden fazlasını gerçekleştireceklerini kaydetti.

BUCAK BELEDIYE BASKANI EMRULLAH UNAL, SECILDIGI GUNDEN BU YANA 15 AYLIK SURECIN DEGERLENDIRMESINI YAPTI.(FOTO:BUCAK-DHA)

Halim AKCA/BUCAK, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber