Gün Haber

Yangın savaşçılarına ziyaret

BUCAK Kaymakamı Erol Tanrıkulu ile Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Orman İşletme Müdürlüğünün Pamucak noktasında bulunan yangın ekibini ziyaret etti.
ABONE OL
Abone Ol
Yangın savaşçılarına ziyaret
Haberler / BURDUR
15 Temmuz 2020 Çarşamba 15:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, beraberinde Orman İşletme Müdürü Mustafa Ersoy, Emniyet Müdürü Mustafa Erdener Bede ve bazı kurum amirleri ile birlikte Orman İşletme Müdürlüğünün Pamucak'ta bulunan yangın söndürme ekibini ziyaret etti. Kaymakam Tanrıkulu, ormanları 24 saat gözetim altında tutan ve olası yangınlara müdahale eden yangın ekiplerine teşekkür etti.

Başkan Ünal ise temmuz ve ağustos aylarında artan hava sıcaklıklıları ile birlikte en hassas dönem olduğunu hatırlatarak, vatandaşların bu dönemde daha dikkatli olmalarını ibtedi. Başkan Ünal, Pamucak ve diğer yangın söndürme noktalarında görev yapan yangın ekiplerine, yangın savaşçılarına başarılar diledi.

BUCAK KAYMAKAMI EROL TANRIKULU ILE BELEDIYE BASKANI EMRULLAH UNAL, ORMAN ISLETME MUDURLUGUNUN PAMUCAK NOKTASINDA BULUNAN YANGIN EKIBINI ZIYARET ETTI.(FOTO:BUCAK-DHA)

Halim AKCA/BUCAK, (DHA) 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber