Gün Haber

Antalya İl Başkanı Baraner: Memleket Partisi 'Helal' para ile kuruldu

Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Hüseyin Baraner,  ‘Helal’ para ile kurulan bir parti olduklarını, önümüzdeki seçimlerde iddia edilenin aksine Ak Parti’den daha çok oy koparacaklarını ileri sürdü ve ekonomide krizin derin boyutlara ulaştığını söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
Antalya İl Başkanı Baraner: Memleket Partisi 'Helal' para ile kuruldu
Haberler / Siyaset
16 Aralık 2021 Perşembe 15:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Liderliğini Muharrem İnce’nin yaptığı Memleket Partisi Antalya İl Örgütü, medya ile kahvaltılı basın toplantısında buluştu. Toplantıya Memleket Partisi  MYK üyeleri ve genel sekreter yardımcıları Halil İlker Çelik ile Kayhan Yüreğir, Genel Disiplin Kurulu Üyesi Şefika Aygüneş’de katıldı. CHP’den Memleket Partisi’ne geçen İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru ile parti il ve ilçe yöneticileri de toplantıda hazır bulundu.

Memleket Partisi Antalya İl Başkanı Hüseyin Baraner, ‘Helal’ para ile kurulduğunu söylediği partinin politikaları ile ilgili bilgiler verdi. 45 yıldır Antalya’da olan bir kişi olarak bu kadar ağır ve zor bir ekonomik krizi yaşamadığını söyleyen Baraner şöyle konuştu:

“Dolar ve Euro’nun döndüğü bu kentte büyük bir kriz var. Turizmde Antalya  bir markadır. Ancak Antalyalı turizmciler ve sektörde çalışan insanlar gidişattan memnun değildir.  Turizm, istihdam politikaları açısından olağanüstü yaralıdır. Önümüzdeki sezon için turizm çalışanlarının ücret politikasının ne olacağı açıklanmalıdır. Aksi halde sektörden kaçışı durduramazsınız.  Avrupalı turistler, demokrasi yok, insan hakları yok diye sırf siyasetten dolayı gelmiyorlar.”

Baraner, tarım politikalarının da yanlış olduğunu vurguladığı konuşmasında, “Gübre fiyatları aşağı çekilmezse 2022 yılında kıtlık çekeriz. Üretici zararına niye ekip, biçeyim, niye üretim yapayım diyor” dedi.

MYK Üyesi ve Genel Sekreter Yardımcısı Halil İlker Çelik ise Antalya’nın kendileri için çok kıymetli olduğunu, genel başkanları Muharrem İnce’nin Antalya’ya özel önem verdiğini söyledi. Çelik, partinin hazineden yardım alamadığını, ekonomik olarak ayakta durmaya çalıştıklarını vurguladığı konuşmasında, “Memleket Partisi olarak en kısa sürede iktidar olacağımıza inanıyoruz. Biz Atatürkçü partiyiz. Atatürk kırmızı çizgimizdir ve Atatatürk’ü tartıştırmayız” diye konuştu.

MYK Üyesi ve Genel Sekreter Yardımcısı Yavuz Kayhan Yüreğir de parntinin örgütlenme yapısı hakkında bilgi verdi.  Asragi ücretin 5 bin TL olmasını önerdiklerini kaydeden Yereğir,  “Dolar arttıkça bütçe açık vermeye başlıyor. Sorunun kaynağı olanlar sorunun çözümü olamazlar” dedi.

 

  

  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 18 Aralık 2021 Cumartesi 01:29
CHP den aday olup yüzde 32 alınca bu oy benim diyerek yollara düşüp, CHP Genel Başkanlığını isteyeceksin ve yapılan kongrelerde kaybedince CHP den ayrılıp ayrı parti kuracaksın,peki şimdi kurdun partiyi de ne oldu,kamuoyu yoklamalarında yüzde 1 ler civarındasın,tek başına seçime girsen barajı açamazsın,o halde her iki ittifakı da eleştirdiğine göre birisine katılmazsan ilk seçimden sonra yoksun ve tarih olacaksın. Muharrem İNCE'nin yaptığı en büyük hata CHP den istifa etmesi idi,ikinci hata KILIÇDAROĞLU'nun karşısına aday olmayacağım demesine rağmen sözünde durmaması.Kısacası yerinde ağır duramadı ve zıp zıplaması sonucu bu tablo ortaya çıktı.Muharrem İNCE deyince insanın aklına maceracılık geliyor,kendisine değil de diğer insanlara yazık.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber