Gün Haber

Hey koca başkan...

Milletvekili olsada, Antalyalıların hala ‘Başkan’ diye hitap ettiği Hasan Subaşı, bir düğünde piste çıkıp göbek attı. 1989-1999 dönemi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Subaşı’yı piste böyle görenler, siyasetin ağır abisini alkış yağmuruna tuttu.
ABONE OL
Abone Ol
Hey koca başkan...
Haberler / Siyaset
16 Ekim 2021 Cumartesi 11:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalya İyi Parti Milletvekili Hasan Subaşı, kentte en çok dolaşıp vatandaşın derdini dinleyen vekillerden biri… Subaşı, akşamları da, özellikle hafta sonları düğün davetlerine siyaset gereği katılıyor. Antalyalıların siyasetin duayeni olarak gördüğü Subaşı’nı tanıyanlar onu pek oynarken görmemişlerdir. Ancak Şubaşı, cumartesi günü katıldığı bir düğünde ısrarları kıramayıp pistte göbek attı.

Milletvekili Feridun Bahşi, il Başkanı Mehmet Başaran, ilçe başkanları, İyi Parti Kalkınma Politikaları Başkan Yardımcısı Aykut Kaya ve divan üyeleriyle birlikte il yönetiminden Hüseyin Tırnaksız’ın düğününe katılan Subaşı’nın pistteki performansı, ‘Hey koca başkan’ dedirtti.

Subaşı İbradı İlçe Başkanı Selçuk Yamansoy'un oğlunun düğününe da katılmış, genç çifti kutlamıştı.

Hasan Subaşı geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir nikah töreninde teyzesinin torunu Mustafa Göksoy’un mutluluğuna şahitlik etmişti.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 taş
 18 Ekim 2021 Pazartesi 10:29
Ülkemizde 600 tane vekil var,bir işe yaradığını gördünüz mü,sadece kapı kulları gibi grup başkan vekilleri ne derlerse parmak kaldır parmak indir hepsi o.Sırf bunun içinde devlet bütçesinden milyonlarca lira ödeniyor,asgari ücretin 2825,95 kuruş olduğu bir yerde vekiller nerede ise 10 katı maaş alıyorlar,emekli maaşları hariç,kesinlikle sayı çok fazla 400 vekil sayısına düşürülmeli.Siyaseti meslek haline getirmiş olan insanlar var.Doymak bilmiyorlar,yani ellerinden gelse ölene kadar vekil kalacaklar,bakın Antalya vekili Baykal var,yürüyemeyecek durumda ama hala vekil,Şubaşı'nı da yanına eklerseniz herhalde yaş ortalamasında Antalya 1.nci çıkar.Umarız bu dönem köşelerine çekilirler veya partileri göstermez de aşağıdan gelenlere yol açılır.
 Mertcan Bozkurt
 18 Ekim 2021 Pazartesi 07:52
Siz buyusunuz işte. Karşınızdakine hakaret edersiniz. Siz yaptığınız zaman özgürlük, biz yaptığımız zaman aktrol. Elinden geleni ardına koyma. Erkek adam öyle internetten tehdit etmez. Senin gibi vatan düşmanlarından korkmam.
 Hasan Ferit
 17 Ekim 2021 Pazar 20:01
Mertcan Bozkurt denen Fetöcü Aktroll ip adresini aldım. Savcılıktan çağrıldığında bu iddialarını ispat etmek zorundasın eğer edemezsen seni inim inim inletirim aklında olsun... Sitenin sahibine de ettiğin hakaretler için gerekeni site sahibi zaten yapacaktır...
 Mertcan Bozkurt
 17 Ekim 2021 Pazar 19:00
Hasan Ferit denen CHP güdümlü HDP destekli PKK gazetesinin savunucusu. Bu ülke senin ufak beynindeki ülke olsa bu medya olmazdı. Kendini üstün sanan insan benzemeye çalışanlar. Sana mı kaldı bu medyayı savunmak. Ne trolü. Trol asıl sizsiniz. Amerikan fonlaması medya savunucuları. Azıcık ülkenizi sevmeye çalışın.
 Hasan Ferit
 17 Ekim 2021 Pazar 12:47
Yalaka medya grubu diyen arkadaşın layığı olduğu partiden biliyor fonlamayı demek ki yalakalıkta sınır tanımadıkları için kişi kendinden bilirmiş işi derler... Bırakın bu işleri de haberi okuyun... Dediğin gibi bir medya olsa sen bu yorumu burada yayınlatamazdın YALAKA AKTROLL
 Mehmet aazmi günal
 16 Ekim 2021 Cumartesi 17:32
Geçmişte amcamın rakibi olup kazanmış olsa da gerçekten kendisini sever sayarım
 taş
 16 Ekim 2021 Cumartesi 17:08
Yeter artık ya, 40 ,50 yıldır aynı siyasetçiler hep sahnedeler,hep onlar var,bu ülkenin ne hale geldiği konusunda hepsinin payı var.Bırakıp artık sahneden çekilsinler,yeni, yüzlere ve yeni insanlara yol açsınlar.10 yılda bir teknoloji değişiyor,bu eski siyasiler anlayım diyene kadar tiren kaçıyor.Umarız köşelerine çekilirler ve artık emekli olurlar.Yaş ortalaması artık 40 yaşlarına inmeli.
 Mertcan Bozkurt
 16 Ekim 2021 Cumartesi 15:15
Siz tam bir yalaka medya gurubusunuz. Amerikan veya muhalif vakıf fonlaması olabilirsiniz.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber