Gün Haber

Türkücü hırsız polisin dikkati sonucu yakalandı

Beyoğlu ve Bakırköy’de barlarda program yapan sanatçıların güvenini sağladıktan sonra cep telefonlarını çalan türkücü hırsız polisin dikkati sayesinde yakalandı.
ABONE OL
Abone Ol
Türkücü hırsız polisin dikkati sonucu yakalandı
Haberler / Türkiye
11 Ocak 2012 Çarşamba 09:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Beyoğlu Güven Timleri, Beyoğlu ve Bakırköy'de barlarda program yapan sanatçılar ile bar sahiplerinin, barda saz çalarak güvenlerini kazanan bir kişinin cep telefonlarını çaldığı yönündeki şikayet üzerine çalışma başlattı. Polis, alınan ifadeler doğrultusunda hırsızın yöntemini de belirledi. İddiaya göre bu kişi, sanatçılara, "Ben de Arif Sağ Müzik Okulu'nu bitirdim. Senelerdir bağlama çalıyorum. Yakında da albümüm piyasaya çıkacak" diyerek onlara saz çalıp, türkü söyleyerek güvenlerini kazanıyor. Birkaç gün bara gelerek iyice güven sağlayan şüpheli daha sonra, "Telefonumun şarjı bitti. Sakıncası yoksa kısa bir konuşma yapacağım" diyerek telefon istiyor. Konuşmak için dışarı çıktığında da telefonla birlikte ortadan kayboluyor.

HEP AYNI YÖNTEMİ KULLANMIŞ

Yaklaşık 10 hırsızlık olayının da aynı yöntemle yapıldığını belirleyen polis, güvenlik kamera görüntülerinden şüphelinin eşkalini belirledi. Her yerde aranan şüpheli, önceki akşam işe gelmek için halk otobüsüne binen bir polisin dikkatini çekti. Elinde bağlaması olan kişinin aranan kişi olduğunu anlayan polis memuru, meslektaşlarına haber verdikten sonra Taksim'de bu kişiyi takibe aldı. Bir dükkandan yarım ekmek arası kokoreç alan kişi, aynı sokakta internet kafeye girmek üzereyken yakalandı. Beyoğlu Polis Merkezi'ne götürülen şüpheli Ö.E., daha sonra sağlık kontrolünden geçirildi. Ö.E.'nin polis merkezi ve hastaneye götürülürken elindeki sazı bırakmaması dikkat çekti.

Polis, Ö.E.'nin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceğini belirtti.

Sefa KIDIK/İSTANBUL,(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber