Gün Haber

Okullara ‘kar’ tatili

Kar yağışı nedeniyle Ankara, Kastamonu, Burdur, Afyonkarahisar, Muğla, Denizli ve Çankırı'nın bazı ilçelerinde ilköğretim okulları ile liselerde eğitime bir gün ara verildi.
ABONE OL
Abone Ol
Okullara ‘kar’ tatili
Haberler / Türkiye
11 Ocak 2012 Çarşamba 07:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 

Etkili kar yağışı nedeniyle Ankara'nın Elmadağ ve Nallıhan ilçelerinde de yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildiği bildirildi. Elmadağ merkezde kar kalınlığı 25 santimetreye ulaştı, Elmadağ'a bağlı 7 köy ve 3 mahallenin bağlantı yolu ulaşıma kapandı. Nallıhan ilçesinde de yoğun kar yağışı nedeniyle okullar bir gün tatil edildi.     
DENİZLİ VE AFYON'DA TATİL
Denizli’nin yüksek kesimlerinde gece, kent merkezinde de öğlen saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı devam ediyor. Denizli Valiliği tarafından, bugün üç ilçedeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verilmişti, ancak meteoroloji yetkilileriyle yapılan görüşmenin ardından kar yağışının devam edecek olması üzerine il genelinde yarın ilköğretim ve liselerde okullarının tatil edildiği açıklandı.   

MUĞLA'DA OKULLAR 2 GÜN TATİL     
MUĞLA Valisi Fatih Şahin tarafından yapılan yazılı açıklamayla, merkeze bağlı dağ köylerinde kar yağışının gün boyunca devam etmesi nedeniyle olumsuzluğa meydan vermemek için 10 köyde ilköğretim okulları 2 gün tatil edildiği bildirildi. Açıklamada, tatil edilen okullar şöyle sıralandı:
"Dokuzçam İlköğretim Okulu, Gazeller İlköğretim Okulu, Göktepe Ş.J.Uz.Çvş. Berkant Şara İlköğretim Okulu, Kuzluk Süleyman Öztürk İlköğretim Okulu, Avcılar İlköğretim Okulu, Çamoluk İlköğretim Okulu, Esençay İlköğretim Okulu, Günlüce İlköğretim Okulu, Sungur İlköğretim Okulu, Taşlı İlköğre  tim Okulu."
UŞAK'TA DA EĞİTİME 1 GÜN ARA  

Uşak Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün,  yoğun kar yağışının, kentte hayatı etkilediğini belirterek, il genelindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildiğini söyledi. Düzgün, yağışın yarından sonra da devam etmesi durumunda tatilin uzatılabileceğini kaydetti. 
 

  Haberin Videosu

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber