Gün Haber

Sağlık merkezi önünde ses bombası patladı

Kartal'da aile sağlığı merkezi önüne bırakılan ses bombası büyük bir gürültüyle patladı. Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı olayda sağlık merkezinin camları kırıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Sağlık merkezi önünde ses bombası patladı
Haberler / Türkiye
10 Ocak 2012 Salı 09:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 Hürriyet Mahallesi Şekersuyu Sokak'ta bulunan Kartal 3-4 Nolu Aile Sağlığı Merkezi önüne bırakılan ses bombası, saat 21.00 sıralarında patladı. Patlama sonrası sağlık ocağının camları kırıldı. Çevrede korku ve panik yaşatan patlamanın ardından olay yerine gelen ilçe asayiş ekipleri, olay yeri çevresine güvenlik şeridi çekerek 2'nci bir patlamaya karşı güvenlik önlemi aldı. Daha sonra gelen olay yeri inceleme ekibi patlamayla ilgili delilleri topladı.

Patlamanın yaşandığı binada ağabeyinin oturduğunu söyleyen 1 kişi, "Büyük bir gürültü duyduk. Patlamanın doğalgazdan kaynaklandığını düşündüm. Ancak patlamanın gündüzleri onlarca kişinin girip çıktığı sağlık merkezi önüne bırakılan bir bombadan kaynaklandığını öğrendik. 35 senedir burada oturuyorum. İlk kez böyle bir olaya şahit olduk" dedi.

Sefa KIDIK/İSTANBUL, (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
TÜRKİYE ANTALYA BURDUR ISPARTA SİYASET TURİZM YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ RESMİ REKLAMLAR KAMPÜS SPOR GÜN'ÜN ÜRÜNÜ SAĞLIK EKONOMİ DÜNYA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Gün Haber